Nursema se hotărăște să își asculte inima și alege să fie împreună cu Ruzgar, iar Pembe găsește fotografia cu Omer și Gorkem. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Pembe găsește fotografia cu Omer și Gorkem

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 73 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți, 25 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 73 al serialului “O dragoste”?

Lumea lui Pembe se prăbușește când vede fotografia cu Gorkem și Omer sărutându-se. Ea vrea să o îndepărteze pe Gorkem fără ca familia ei să afle motivul.

Pembe nu știe cum să gestioneze situația pentru a-l proteja pe Fatih și încearcă să îl convingă pe Abdullah să nu mai lucreze cu Omer.

Doga este fericită cu Giray, dar se pare că el are anumite planuri ascunse.

Nursema se hotărăște să își asculte inima și își dorește să îl facă fericit pe Ruzgar, așa că îi oferă răspunsul pe care el îl așteaptă de atâta timp.

Abdullah se hotărăște să nu mai amâne divorțul și îi spune lui Alev că o părăsește pe Pembe și a doua zi se va muta cu ea.

Pembe îl pălmuiește pe Omer de față cu Kivilcim, iar aceasta rămâne șocată neștiind care este motivul pentru care Pembe a recurs la acest gest.

Umut se mută în alt oraș iar Cimen va pleca în străinătate la studii.

Urmărește ce se întâmplă în serialul tău preferat, online live sau pe Kanal D.

Citește și: Gökçe Eyüboğlu revine pe micile ecrane în serialul „Tablou de familie”, ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 73- lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește și online live serialul subtitrat “O dragoste” numai pe Kanal D

Serialul "O Dragoste" a reușit să atragă atenția publicului prin povestea sa captivantă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale.

Cu o distribuție de excepție și o narare plină de tensiune și dramatism, acest serial turcesc își pune amprenta în inimile telespectatorilor, provocându-i să reflecteze asupra propriilor convingeri și alegeri.

La centrul acțiunii se află Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, interpretată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu. Îndrăgostindu-se de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare, Doga se găsește prinsă într-o relație complexă, marcată de lupta împotriva presiunilor sociale și a așteptărilor familiale.

Însă viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care nu doar că pune la încercare iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor. Confruntată cu această provocare, Doga trebuie să navigheze prin labirintul emoțiilor și al deciziilor dificile, punând la încercare rezistența și încrederea în sine.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este și Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Însă, confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să-și reevalueze propriile convingeri și să navigheze printre așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga. Această evoluție a personajului aduce o adâncime și o complexitate în narativă, evidențiind conflictele dintre generații și diferențele de perspectivă.

Citește și: Ezgi Mola, Safiye din serialul "Vinovați de iubire": ''Safiye este un personaj cu obsesii, neliniști''

"O Dragoste" nu doar explorează relațiile interpersonale, ci și aduce în prim-plan conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile, care țin publicul pe marginea scaunelor în fiecare episod.

Cu o distribuție de excepție, care include nume de renume internațional precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu, "O Dragoste" promite să fie unul dintre cele mai captivante și așteptate seriale ale momentului. Actorii renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, contribuind la crearea unei experiențe de vizionare memorabile pentru publicul din întreaga lume.

Astfel, "O Dragoste" se impune ca unul dintre acele seriale care nu doar că distrează și captivează, ci și provoacă la reflecție și introspecție. Prin explorarea unor teme precum iubirea, familia și lupta împotriva normelor sociale, acest serial turcesc se afirmă ca o operă remarcabilă în peisajul vast al divertismentului contemporan.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând h ttps://www.kanald.ro/live.html.

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.