Nuntă în toată regula la "Puterea dragostei"! Andreea Pirui s-a căsătorit cu Marius! Cine a furat mireasa! Imagini VIDEO bombă

Andreea Pirui s-a căsătorit cu Marius la "Puterea dragostei", într-o ceremonie cu care concurenții emisiunii ne-au obișnuit deja.


In articol:

"Nunta" a fost oficiată de Cătălin, iar Andreea Pirui a fost și furată, de către Iancu și Ricardo.

Marius a spus înainte de ceremonia organizată de concurenți că nu-l mai interesează Manuela și că se simte atras acum de Andreea Pirui.

Marius și Pirui, cuplu bombă la "Puterea dragostei"!

Marius și Andreea Pirui ar putea forma un cuplu bombă la "Puterea dragostei"!

Cei doi s-au fotografiat ținându-se în brațe, iar fanii au remarcat că cei doi se potrivesc.

Citeste si: SE SCHIMBĂ Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisele auto. Se dă lege - capital.ro

"Se potrivesc, sunt frumoși", au susținut mulți fani, în timp ce au fost și păreri că cei doi nu s-ar potrivi. "Se potrivesc toți cu toate de-a valma, nu se mai știe cine cu cine este. Doar Livian cu Bianca sunt cuplu", a scris cineva.

Marius, în depresie fiindcă Turcu poate reveni la "Puterea dragostei"?

O concurentă de la "Puterea dragostei" susține că Marius a intrat în depresie de când a aflat că Turcu ar putea intra în casă!

Este vorba despre nimeni alta decât Manuela, care ar fi trebuit să formeze un cuplu cu Marius, însă lucrurile au tărăgănat.

Manuela și Marius s-au și contrat în emisiune, el fiind deranjat de afirmația ei, potrivit căreia el ar fi intrat în depresie atunci când a auzit că Turcu poate reveni la "Puterea dragostei".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies