NUNTĂ CU SURPRIZE

,
Nuntă cu surprize

«Nuntă cu surprize» - un concurs inedit între cele mai frumoase nunţi din România, unde Andreea Mantea şi Gabriel Coveşeanu (Cove) vor fi, alături de naşi, amfitrioni şi părtaşi în ale surprizelor pregătite mirilor.


"Nuntă cu surprize" este un reality cu nunţi adevărate, în care protagoniştii sunt naşii şi nu mirii. Ei sunt sarea şi piperul show-ului, pentru că se vor da peste cap ca finii lor să aibă o nuntă aşa cum au visat. Telespectatorii vor putea vedea cum arată o nuntă tradiţională de la ţară unde masa festivă are loc în cort, sau una de fiţe unde naşii îşi permit să dea oricât pentru ca finii lor să se bucure la intensitate maximă, de momentul unic din viaţă lor, nunta.

Astfel, în această vară, gazdele emisiunii, Andreea Mantea şi Cove pornesc pe drumuri separate în căutarea celor mai tari cupluri care se pregătesc să îşi unească destinele într-o competiţie acerbă pentru cea mai frumoasă nuntă. Sarea şi piperul show-ului vor fi date de competiţia dintre naşii celor două cupluri care se vor strădui, să le ofere finilor nunta visurilor lor. La final, telespectatorii vor avea ultimul cuvânt şi îşi vor vota nunta preferată, iar cuplul desemnat câştigător va pleca într-o vacanţă de vis, premiu câştigat cu ajutorul naşilor.

Cele două nunţi intrate în competiţie vor fi urmărite de Andreea şi Cove pas cu pas până la masa festivă unde fiecare nas va trebui să dezvăluie momentul surpriză. Acesta va fi pregătit împreună cu echipa show-ului «Nuntă cu surprize» şi va consta într-un moment pe care ei îl consideră deosebit şi care cred că va fi pe placul mirilor. Chiar dacă Andreea şi Cove se vor implica în pregătirea surprizelor şi vor complota cu naşii iar echipa reality show-ului «Nuntă cu surprize» le va pune la dispoziţie bugetul necesar fiecărei surprize, e doar vina naşilor dacă aleg un cadou nepotrivit sau surpriza pusă la cale devine un coşmar pentru miri.

„Am acceptat propunerea de a fi unul din prezentatorii reality-show-ului «Nuntă cu surprize» pentru că mi s-a părut un format fresh, dar atipic pentru că voi fi martoră la cele mai inedite nunţi, iar telespectatorii vor avea ocazia să vadă o adevărată bătălie între naşii mirilor pentru organizarea nunţii perfecte. Sunt sigură că vor fi atât momentele haioase sau poate tensionate, dar şi multe pline de romantism care mă vor emoţiona profund” - mărturiseşte Andreea Mantea.

"Ce poate fi mai frumos şi mai emoţionant decât să participi la momentele cele mai preţioase din viaţa unor oameni. Vom aduce în casele telespectatorilor, momente unice, emoţii puternice şi lacrimi de fericire. Sunt convins că show-ul "Nuntă cu surprize” va fi unul care vă va cuceri” - mărturiseşte Gabriel Coveşeanu.

Urmăreşte în fiecare sâmbătă, de la 20:30, la Kanal D cel mai efervescent reality show al verii, unde spectacolul, pitorescul dar şi frumuseţea tradiţiilor unei nunţi se împletesc cu un duel plin de culoare între cei mai inventivi şi buclucaşi naşi. Trăieşte alături de miri cele mai frumoase momente ale nunţii lor, bucură-te alături de ei de cea mai frumoasă zi din viaţa lor şi votează cele mai spectaculoase şi inedite surprize de care au avut parte.

 

 

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Analiza unui consilier BNR: Învățăminte pentru România din experiența britanică privind dobânzile excesive

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies