NUMEROLOGIE. Darul magic pe care il ai in funcţie de data nasterii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2018, 13:17

Darul magic pe care îl ai în funcţie de data naşterii

Vrăjitoarele nu cred în noroc. Există multe vrăji albe pentru „noroc”, dar oamenii nu cred în evenimente aleatorii. Dacă ne dorim mult ceva anume, avem în noi şi forţa de a ne materializa dorinţele.

 

Credem că energia atrage la fel. Nu există nici o coincidenţă. Totul se întâmplă cu un scop în viaţă. În ceea ce priveşte alchimia, ocultismul şi numerologia, data naşterii nu este aleatoare şi nici din întâmplare sau noroc.

 

De fapt, data naşterii poate dezvălui darul vostru magic pe care nici măcar nu-l suspectaţi că îl aveţi.

 

Ziua ta de naştere dezvăluie un Dar Magic

Nu contează dacă crezi sau nu în magie. Nici măcar dacă ştii care este numărul care corespunde zilei tale de naştere. Darul tău magic este aici, indiferent dacă vrei sau nu.

 

Cu toate acestea, dacă veţi află acest dar secret, atunci veţi avea mai multe şanse să îl „cultivaţi” şi să deveniţi stăpânul puterii sale.

 

Pentru a afla acest dar secret, adăugaţi cifrele datei, lunii şi anului de naştere până când aveţi un număr dintr-o singură cifră. De exemplu, dacă v-aţi născut la 1 septembrie 1975, suma de o cifră ar fi 5.

(1+ 9+ 1+ 9+ 7+ 5= 32= 5)

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!