Semnificatia SPECIALA a lunii in care te-ai nascut. Cunoaste-te!

În afară de horoscopul clasic, numit şi European, ce ne consiliază în domeniul vieţii profesionale, sentimentale, despre destin şi caracter, există un sistem ce se bazează pe luna naşterii, numit “colorastrologie”.

Creatoarea sa, astrologul Michele Bernhardt, a combinat anumite elemente clasice ale astrologiei tradiţionale cu numerologia şi a alăturat o nuanţa Pantone pentru fiecare zi de naştere.

 

În afară de această clasificare, de 366 culori, în funcţie de data naşterii, ea a creat un ghid împărţit în douăsprezece luni, cu o culoare care vă defineşte şi va caracterizează în funcţie de luna anului în care v-aţi născut.

 

Culoarea a fost aleasă în funcţie de caracteristicile atribuite personalităţii fiecărui nativ, din punct de vedere astrologic.

Michele Berhardt declară: “ Acest sistem este bazat pe culoarea care vă ajută să deveniţi mai echilibrat. Colorastrologia diferă de astrologia tradiţională care interpretează impactul corpurilor cereşti asupra vieţii şi personalităţii fiecăruia. Nu neapărat aceeaşi culoare se regăseşte pe parcursul unui întreg interval zodiacal. Puteţi studia culorile care sunt atribuite lunii în care v-aţi născut şi puteţi selecta nuanţa care va defineşte cel mai bine”

 

Fiecare culoare poartă o energie care poate fi explorată în moduri diferite.

Fie că folosiţi culoarea la decorarea casei sau ca element de vestimentaţie sau pur şi simplu alegeţi o bijuterie de nuanţa respectivă. Puteţi alege chiar alimente de culoarea respectivă, puteţi medita pur şi simplu asupra ei.

 

O culoare poate fi folosită oricând în mod creativ, depinde de dumneavoastră să o utilizaţi în mod simplu. Este chiar amuzant să ştiţi ce nuanţă va caracterizează şi ce culoare este atribuită celor dragi vouă.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate