Numerologie 2015! Iata care va fi destinul tau in anul 2015! Trebuie sa citesti asta!

,

Numerologia, in general, aceste previziuni numerologice 2015, in particular, se bazeaza pe principiul asocierii dintre numere si destinul oamenilor.

Valoarea numerologica a anului 2015, se calculeaza in acest fel: 2+0+1+5=8. Numarul 8, cifra sub semnul careia sta anul 2015, este asociat cu afacerile, succesul si averea, toate acestea obtinute insa prin numai prin perseverenta, prin continuitatea, repetitia si ciclicitatea sugerata de acest numar.

Pentru a sti ce previziune numerologica ti se potriveste pentru anul 2015, trebuie sa calculezi care este asa-zisul tau an personal. Pentru acesta, aduni toate cifrele corespunzatoare zilei, lunii si anului tau de nastere dupa care, reduci suma obtinuta la o cifra, prin adunarea cifrelor din acea suma.Numarul la care ai ajuns in acest fel se aduna cu 8, cifra anului 2015. Iata si un exemplu: presupunand ca te-ai nascut pe 27 martie 1996, procedezi in acest fel: 2+7 (cifrele din ziua de nastere)+ 0 +3 (cifrele corespunzatoare lunii martie/03) +1+9+9+6 (cifrele din anul nasterii)= 37, 3+7=10, 1+0=1. Am obtinut asadar 1, pe care il adunam cu 8 (numarul anului 2015): 1+8=9. In acest exemplu, anul personal este 9.

Anul personal 1

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Problema de MATEMATICĂ pe care puţini o pot rezolva din prima încercare. Care este rezultatul corect

Florin Cîțu ARUNCĂ SĂGEȚI: Creșterea dobânzilor la care se împrumută România duce la SCĂDEREA încrederii în Guvern

Din pacate, incepem saptamana cu o stire trista! Doliu in Romania: s-a dus si el! Ni se prapadesc artistii

Cele mai grele întrebări de cultură generală. La cate dintre ele raspunzi CORECT?

TEST DE PERSONALITATE: Tu ce alegi să faci prima oară? Răspunsul spune totul despre tine!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies