„Nu-ți bate joc de copilul nimănui”. Mirela Retegan, fondatorul Gașca Zurli, reacție dureroasă după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay din București

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 14 iun 2024, 13:30

Mirela Retegan a sărit în apărarea lui Babasha din perspectiva unei mame.

Sursa: Instagram / Mirela Retegan

Mirela Retegan a transmis un mesaj emoționant după ce Babasha a fost invitat de Chris Martin să cânte alături de Coldplay, moment care a stârnit controverse în rândul publicului.

Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli, a reacționat cu tristețe și empatie după ce artistul Babasha a fost huiduit în timpul concertului Coldplay la Arena Națională. Chris Martin, solistul trupei, l-a invitat pe Babasha să cânte alături de ei, dar momentul nu a fost primit bine de publicul prezent, ceea ce a generat o serie de reacții diverse.

Mirela Retegan: „M-a durut sufletul să văd un copil în care zeci de mii de adulți aruncau cu negativitate”

Retegan, care are o fiică de 22 de ani, Maya, a subliniat în mesajul său pe rețelele de socializare că, deși nu este o ascultătoare de manele, a fost profund dezamăgită de reacția oamenilor. Ea a evidențiat faptul că majoritatea celor prezenți sunt persoane educate, preocupate de dezvoltare personală, și a considerat că aceștia ar fi trebuit să manifeste mai multă compasiune și respect.

„Iertați-mă, eu simt și gândesc ca o mamă. M-a durut sufletul să văd, pe o scenă, un copil în care zeci de mii de adulți aruncau cu negativitate. Fiecare huiduială e o piatră care lovește direct în suflet. Cei mai mulți adulți, prezenți aseară pe stadion, rup conferințele de dezvoltare personală și mănâncă pe pâine podcasturi și cărți care să le aducă pace, armonie și acceptare”, a spus Retegan.

Ea a continuat prin a sublinia importanța modelării comportamentului copiilor prin propriile acțiuni.

„Noi suntem modelele copiilor noștri! Purtați-vă cu copiii celorlalți așa cum ați vrea să se poarte lumea cu copilul vostru. Oricând copilul nostru poate să fie într-o situație în care oamenii să aleagă dacă să dea cu pietre în el sau să îl lase în pace.”

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Citește și: Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Mirela Retegan: „Nu-mi plac manelele”

Retegan și-a exprimat dezamăgirea și față de asocierile negative cu manelele, deși nu apreciază acest gen muzical.

„Nu-mi plac manelele, știu toți oamenii din jurul meu.

Am suferit îngrozitor când Aramsamsam – probabil cel mai iubit cântec, în acest moment, al copiilor din toată lumea, a fost manelizat și asociat cu expresii și imagini care nu au voie să fie în aceeași filmare cu copiii.”

Mirela Retegan a mărturisit că nu a fost prezentă la concertul Coldplay de la Arena Națională, dar a asistat la un concert al trupei la Paris, descriind experiența ca fiind „fabulos” și „magic”.

În contrast, ea a criticat comportamentul publicului de la București: „Pe cât de magici pot să fie ei, pe atât de grotești putem să fim noi. Mă bucur că nu am fost pe stadion. Cred că pentru oamenii care gândesc și din această perspectivă, a fost greu de dus acest moment. Nu mai vorbesc despre Chris Martin. Omul acela și-a rupt bucăți din suflet două ore, să se dăruiască pe el, nu merita asta.”

Mesajul Mirelei Retegan se încheie cu un apel la umanitate și respect față de sentimentele celorlalți.

„Nu-ți bate joc de copilul nimănui, că și el are o mamă pe care o doare” – Asta am auzit de la bunica și asta fac”, a concluzionat aceasta.