„Nu știu dacă mi-e dor de Șerban”. Cum se simte Magda Catone la 10 ani după decesul regretatului Șerban Ionescu?

Author: Bianca Vidoi

Cum se simte Magda Catone la 10 ani după decesul regretatului Șerban Ionescu?

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitată a fost Magda Catone.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitată a fost Magda Catone, o cunoscută și apreciată actriță din România, ce a avut o frumoasă poveste de dragoste cu regretatul Șerban Ionescu.

Citește și: 10 ani fără Șerban Ionescu. Cum și-a petrecut îndrăgitul actor ultimele zile din viață

Au trecut 10 ani de la decesul lui Șerban Ionescu

Magda Catone și Șerban Ionescu au început o frumoasă poveste de dragoste ce s-a format pe baza pasiunii pentru actorie, dar și din conexiunea puternică pe care cei doi o aveau pe scenă, adesea jucând împreună. Relația dintre Magda Catone și Șerban Ionescu a fost una longevivă, iar rodul iubirii celor doi a fost fiul lor, Carol

Deși povestea de iubire a celor doi actori se afla la final, viața a avut alte planuri pentru marele actor. Șerban Ionescu a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică, boală ce l-a făcut pe acesta să își piardă anumite celule nervoase din creier și măduva spinării, iar simple acțiuni precum mersul, vorbitul sau mâncatul au devenit imposibil de realizat pentru actor.

La data de 21 noiembrie 2012, regretatul actor Șerban Ionescu s-a stins din viață, iar cu ocazia comemorării a 10 ani petrecuți fără acesta, Magda Catone a distribuit un mesaj emoționant de perioada petrecută fără el.

Parcă nu îmi vine să cred că au trecut 10 ani. Însă, a trecut în timpul acesta pandemia. Ne-am vaccinat și ne-a omorât covidul, unii au murit în război. Și nu am mai avut timp să ne gândit la cum trec anii. Și așa este pe toată planeta. Până la urmă suntem cu toții o apă și-un pământ.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși el nu mai este printre noi, am încercat să îi ducem numele mai departe. Au rămas filme lui, iar noi, familia, le ținem memoria vie prin munca lor, care bucură. Filmele și spectacolele lui filmate, ca să poată crește și cei care vin din urmă sub umbra oblăduitoare a celor care nu mai sunt, dar care au fost deschizători de drumuri ”, a declarat Magda Catone, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Magda Catone și Șerban Ionescu, o poveste de dragoste în lumina reflectoarelor: Cum s-au cunoscut, au trăit și au împărțit cariera cei doi actori

Cum se simte actrița după decesul lui Șerban Ionescu?

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, Magda a putut să vorbească deschis despre emoțiile pe care le-a trăit în perioada în care Șerban Ionescu s-a stins din viață.

„Vă este dor de Șerban Ionescu?”,  a fost întrebarea roșie din partea lui Denise Rifai. 

„Ziceam că nu-l visez, decât rar și așa se întâmplă, nu știu, câteodată aproape în preajma zilei lui, să zicem, la sărbători. Ultima dată l-am visat îmbrăcat într-un pulover roșu și oferindu-ne nouă un fagure de miere și m-am trezit foarte bucuroasă, știi. Nu știu dacă mi-e dor de Șerban, îl am pe Carol și cum spuneam este o prelungire a lui Șerban.

Cultiv aici la el, este foarte frumoasă relația mea cu el, am un sentiment de perfecțiune pentru că relația, la o anumită vârstă, între o mamă și copil, cum e cazul meu, mamă și fiu, mă hrănește în toate compartimentele. Nu simt nevoia să mai am altfel de comunicări, altfel de taine, în afară de pisicul care este, poate în fiecare casă, coteul de mângâiere.

Relația mea cu Carol este completă, mă hrănește total.”, a fost răspunsul emoționant al actriței.