"Nu mergea pe trecerea de pietoni, era pe mijlocul drumului!" Gabriela Cristea, revoltata de comportamentul unei tinere, pe strada. Uite ce facea, fara sa-i pese de cei din jurul ei

Author: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:41

Vedeta Kanal D si-a inceput emisiunea de marti cu un mesaj foarte important.

Gabriela Cristea a inceput editia "Te vreau langa mine" de marti povestind ce a vazut pe drum, cand venea catre studiourile Kanal D. "Am studiat o domnisoara care mergea pe strada, nu vedea dreapta, nu vedea stanga. Nu trecerea pe trecerea de pietoni si prin mijlocul drumului, nu pentru ca era sinucigasa, ci pentru ca avea doua casti in urechi si asculta muzica", a spus ea.

Gabriela Cristea a tinut sa atraga atentia asupra acestui fenomen, pentru ca sunt foarte multi tineri care isi pun castile si merg in lumea lor si incearca sa se refaca mental

dupa oboseala acumulata.  "S-ar putea sa va duceti de tineri, dragilor", a spus Gabi.

"Nu trebuie sa va fereasca altii din calea masinilor pentru ca voi mergeti pe unde va nazare voua si mergeti cu urechile acoperite si nu auziti cand va claxoneaza o masina", a adaugat prezentatoarea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iata tot mesajul Gabrielei pentru persoanele care merge pe strada cu castile in ambele urechi si ochii in telefonul mobil: