''Nu mai e de trăit în România'' Oana Roman a dezvăluit câți bani câștigă, de fapt, în fiecare lună

Author: Diana Tilă
Actualizat: 05 oct 2023, 09:15

Oana Roman

Sursa: Facebook Oana Roman

Oana Roman a răbufnit din nou pe rețelele sociale! Fiica lui Petre Roman le-a dezvăluit fanilor ce venit are în fiecare lună

Oana Roman a avut o nouă reacție în mediul online, după ce prețurile din România au crescut foarte mult. Iată ce a declarat vedeta despre traiul precar din țara noastră, dar și despre veniturile pe care le încasează în fiecare lună.

Citește și: Oana Roman este alături de fiica ei „Isa are nevoie de prezența mea în perioada asta” Ce se întâmplă cu Isa în aceste momente

Câți bani câștigă Oana Roman lunar

Oana Roman este de-a dreptul revoltată în privința nivelului de trai din România. Aceasta a menționat că prețurile au crescut foarte mult, salariile sunt extrem de mici, dar cu toate acestea românii nu au luat atitudine în această privință.

''Nu mai e de trăit în România cu prețurile astea, dar oamenii stau, tac și înghit.''

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Oana Roman, revoltată după ce a văzut cât costă un banal croissant: „Mai scump ca la Paris???”

Cu toate acestea, Oana a recunoscut că ea este printre persoanele mai norocoase, deoarece câștigă mii de euro pe lună. Însă, aceasta a precizat că nu reușește să pună bani deoparte, pentru că are de plătit taxe enorme și o crește singură pe fiica sa, Isa,, din relația cu Marius Elisei. 

Mai mult, Oana Roman a subliniat faptul că trăiește la un anumit nivel, dar nu are fițe. Aceasta a mai precizat că nu are un stil de viață luxos, nu frecventează restaurante de lux și nu își cumpără genți scumpe.

”Eu câștig bine, niște mii bune de euro pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 euro pe lună, plus alte cheltuieli, pentru că îmi cresc singură copilul și întrețin singură o casă și așa mai departe.

Eu nu prea reușesc să pun bani deoparte. Totul este foarte scump. Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Nu stau numai la restaurant, nu îmi cumpăr nu știu ce genți”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Decizia radicală luată de Oana Roman. Vedeta a făcut totul public: „Filmarea e de acum două luni”

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.