"Nu am fugit nicăieri" Culiță Sterp, primele declarații după ce a provocat accidentul

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 dec 2022, 14:58

Culiță Sterp a avut prima reacție după ce a produs gravul accident în Cluj-Napoca. Ce mesaj a transmis artistul?

În urmă cu o săptămână, Culiță Sterp a provocat un grav acciden t în Cluj-Napoca. Artistul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Acesta a fost acuzat de conducerea sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea oamenilor legii și vătămare corporală.

Mai mult, cântărețul a fost plasat sub control judiciar, fiind amendat și cu suma de 1.885

de lei și a primit interdicția de a se mai urca la volan 30 de zile. Iată ce mesaj a transmis artistul în urmă cu câteva minute.

Citește și: Ce riscă Culiță Sterp după ce ar fi condus drogat la volan. Pedeapsa cu închisoarea este prevăzută în Codul Penal

Culita Sterp, primele declarații după ce a provocat un accident rutier grav

Recent, Culiță Sterp a făcut primele declarații despre accidentul pe care l-a provocat. Artistul regretă tot ce s-a întâmplat și este conștient că a greșit.

Cântărețul a mărturisit că a dezamăgit pe toată lumea, însă, nimeni nu e perfect. Mai mult, Culiță i-a transmis un mesaj și băiatului care a fost implicat în accident. Artistul i-a cerut scuze atât lui Marius, cât și familiei acestuia. 

Citește și: Sora lui Culiță Sterp a trecut prin clipe de coșmar în urma unui accident rutier: „Pur şi simplu mi-au tăiat calea! A fost destul de urât”

Totodată, Culiță a mărturisit că acest accident a fost cea mai mare palmă pe care o putea primi de la viață. Cu toate acestea, fiul cel mare al mamei Geta susține că a învățat o lecție foarte importană, care îi va schimba total viața.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

"Vă pup pe toți, dragii mei. Nu am fugit nicăieri, aici sunt. Mi-a fost greu să ies în fața voastră să vorbesc și să vă spun ceva după toate cele întâmplate. Am stat să mă gândesc, să analizez tot la rece. Chiar am avut nevoie de o pauza.

Vreau să-mi cer scuze lui Marius, băiatul implicat în accident, și familiei lui, cu care am păstrat legătura și cu care m-am și împăcat. Vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și familiei mele care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent în ce situație aș fi. 

Știu că am dezamăgit și poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele. Nu cred că este om pe lumea asta fără greșeală.

Citește și: Surse: Culiță Sterp ar fi fost drogat și beat, în noaptea în care a produs accidentul din Cluj

Șoferii care vor depăși limita de viteză se vor alege cu mașina confiscată. Permisul de conducere va fi și el suspendat pentru o jumătate de an

Poate chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă din care să-mi iau toate învățăturile și să le duc mai departe.

Mi-am promis că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea. Asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață ca sa rămân cu picioarele pe pământ.

Vă mulțumesc că îmi sunteți alături, dar sincer și pentru criticile pe care le-am primit, pentru că le-am meritat. Pot doar să vă promit că o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut și o să rămân cu mai multe lecții învățate, pentru o viață mai bună p viitor", a spus Culita Sterp pe Instagram.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies