Novak Djokovic ar fi mințit în formularul de intrare în Australia! Liderul mondial riscă 12 luni de închisoare!

,
Novak Djokovic

Novak Djokovic

[Sursa foto: Facebook Novak Djokovic]

Presa din Australia scrie că Novak Djokovic ar fi mințit atunci când a completat formularul de intrare în Australia, pentru a participa la Australian Open.


In articol:

Presa australiană scrie că Novak Djokovic ar fi bifat că nu a călătorit cu 14 zile înainte de sosirea la Melbourne, dar el ar fi făcut acest lucru. După ce a petrecut Crăciunul în Serbia, Djokovic ar fi zburat în Spania, lucru pe care nu l-ar fi menționat în formularul de intrare în Australia. 

"E o serioasă ofensă. Oricine completează cu bună știință greșit e pasibil de o pedeapsă civilă pentru fals în declarații și poate sta după gratii până la 12 luni", se arată în regulile de intrare în Australia, potrivit Digisport.ro.  

Dezvăluirea că Novak Djokovic ar fi mințit în formularul de intrare în Australia a fost făcută de publicația australiană The Age.

Între timp Novak Djokovic așteaptă decizia Ministerului Imigrării din Australia, după ce a câștigat bătălia în instanță cu statul australian, pentru a vedea dacă este sau nu expulzat din Australia. O eventuală decizie de expulzară ar atrage după ea și interdicția pentru Djokovic de a intra în Australia timp de 3 ani.

Formular Australia Novak Djokovic

Formularul pe care l-a completat Novak Djokovic pentru a intra în Australia 

[Sursa foto: Digisport.ro/ The Age]

Citeste si: Novak Djokovic a sfârșit cu viza anulată de Australia! Marele jucător de tenis a fost audiat mai bine de șase ore în aeroport

Novak Djokovic așteaptă să vadă dacă va juca la Australian Open

Novak Djokovic își dorește să își apere trofeul de anul trecut la Australian Open 2022, sârbul având 9 titluri la turneul de Grand Slam respectiv, dar acest lucru pare puțin probabil în acest moment.

Potrivit informațiilor din presă, Ministerul Imigrării ar intenționa să îi retragă din nou viza lui Djokovic, deși sârbul a câștigat în instanță.

"Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta.

Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi. Deocamdată nu pot spune mai multe, dar vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați susținut în aceste momente și m-ați încurajat să rămân puternic", declara Novak Djokovic într-o postare pe Twitter după ce a câștigat în instanță.

Djokovic ar avea șansa, dacă primește dreptul de a juca la Australian Open 2022, să fie primul tenismen din istorie cu 21 de trofee de Grand Slam. Ibericul Rafa Nadal și elvețianul Roger Federer au și ei, în acest moment, 20 de turnee de Grand Slam în palmares.

Citeste si: Decizie de ultimă oră în cazul lui Novak Djokovic. Tenismenul poate intra în Australia

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Novak Djokovic, tratat în condiții mizere de australieni: ”Mâncare infestată cu viermi și pâine mucegăită”

DEZVĂLUIRI Oficiali separatiști proruși de la Tiraspol circulă cu pașapoarte ucrainene (Rise)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Novak Djokovic a sfârșit cu viza anulată de Australia! Marele jucător de tenis a fost audiat mai bine de șase ore în aeroport

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies