Notre-Dame: Pompierii au salvat coroana de spini a Mântuitorului

,

Coroana de spini purtată de Mântuitorul Iisus Hristos a fost salvată din incendiul de la Catedrala Notre-Dame.


In articol:

Anne Hildago, Primarul Parisului, a transmis pe contul de Twitter un mesaj de mulțumire adresat tuturor celor care au participat noaptea trecută la operațiunile de stingere a incendiului.

Citeste si: Primele imagini din interiorul catedralei Notre Dame! Ce se intampla cu altarul si crucea? O adevarata MINUNE

Citeste si: Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu are o noua premonitie: "FRANŢA VA FI INGENUNCHEATA! URMEAZA VERSAILLES!"

Mulțumesc pompierilor din Paris, poliției și agenților municipali, care au realizat în această seară un lanț uman formidabil, pentru a salva odoarele de la Notre-Dame. Coroana de spini a Mântuitorului, tunica Sfântului Louis și alte câteva odoare importante se află acum într-un loc sigur”, a spus Hildago.

Sfintele relicve ale Pătimirilor Domnului aflate la Catedrala Notre Dame din Paris sunt: o părticică din Crucea Mântuitorului Hristos, un piron al Pătimirilor şi Sfânta Coroană de Spini.

Citeste si: Părintele Constantin Necula, despre incendiul de la Notre-Dame: „Dacă a rămas Crucea, înseamnă că Franța merge mai departe”

Citeste si: Cine este miliardarul care da 100 de milioane de dolari pentu reconstruirea Catedralei Notre Dame

Sfânta Coroană de Spini a fost cercetată de multe ori de comisii formate din medici, fizicieni, chimişti. Cele mai multe dintre acestea confirmă autenticitatea relicvei. Ea poartă veneraţia a cel puţin 16 secole de creştinătate.

sursa: dexologia.ro

 

Citește și:

De la cine a mostenit Plusica frumusetea? Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata mama Ralucai Marina

Ceea ce spunea Raluca Turcan se confirmă și în spitale: Medicii nu respectă normele și încă 4 s-au infectat chiar la o secție de cardiologie

Părintele Constantin Necula, despre incendiul de la Notre-Dame: „Dacă a rămas Crucea, înseamnă că Franța merge mai departe”

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun ce boală gravă ai putea avea

Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 11, sezonul 1, luni, 26 octombrie - VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies