Nora lui Leo de la Strehaia, Lumina, este de negăsit! Tânăra ar fi fugit de acasă cu un cunoscut proxenet. Fiul afaceristului a făcut primele declarații: ”Poate o fi forțată de el să spună asta”

Author: Madalina Maftei

”Cică ar fi sunat la părinții ei și ar fi spus că este plecată cu el din dragoste”

Lovitură după lovitură pentru familia lui Leo de la Strehaia, Lumina, nora afaceristului, a dispărut fără urmă de câteva zile.

Problemele

continuă în familia lui Leo de la Strehaia, dacă în urmă cu o lună afaceristul a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un AVC în închisoare, acum familia lui este mai îngrijorată ca niciodată, asta pentru că Lumina, soția fiului cel mic a lui Leo, a dispărut de acasă și nimeni nu știe nimic despre ea.

Nora lui Leo de la Strehaia ar fi fugit cu un cunoscut proxenet. Rudele sunt îngrijorate și se tem pentru siguranța ei

Lumina este dispărută de acasă de câteva zile și tot ceea ce știu membrii familiei despre ea este că ar fi plecat cu un bărbat. Totuși, rudele sunt de părere că aceasta nu ar fi plecat de bunăvoie, căci bărbat despre care este vorba este un cunoscut proxenet, motiv pentru care sunt foarte îngrijorați pentru tânără. 

”Cică ar fi sunat la părinții ei și ar fi spus că

este plecată cu el din dragoste, că este fericită, că nu îi pasă de nimeni altcineva și că sunt împreună de 5 ani de zile, dar eu mă gândesc că poate o fi forțată de el să spună asta.

Poliția nu i-a găsit încă, ca să o aducă să poată da o declarație, că poate spune ce s-a întâmplat cu adevărat. Din câte am auzit și am discutat cu

câteva persoane acum, niște fete care au stat prin Germania, au fost duse de el la un club pentru a se prostitua și îi trimiteau bani, el fiind în România și mergând la ele periodic așa.. Am înțeles că le-a cunoscut pe Facebook, făcându-le să se îndrăgostească de el și ulterior le-a forțat să producă bani pentru el în Germania.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Fetele o să ajungă la București și o să mă contacteze să merg cu ele să depună plângere, au fost terorizate luni de zile, datorită articolelor din ziare și-au făcut curaj și m-au contactat să le salvez. Măgărușul este un proxenet vechi în acest domeniu, tocmai de aceea ne facem griji, să nu pățească Lumina ceva, ne facem griji pentru viața ei” a declarat fiul lui Leo de la Strehaia, pentru Spynews.

Citește și: Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte, pe patul de spital. Toată familia se roagă pentru o minune: „E în mare pericol”

Fiul lui Leo de la Strehaia trage un semnal de alarmă în privința lui Ion Rădulescu, cunoscut și ca Măgăruș

Fiul lui Leo de la Strehaia trage un semnal de alarmă în privința lui Ion Rădulescu, cunoscut și ca Măgăruș, un văr îndepărtat al afaceristului, care s-ar ocupa cu prostituția, iar acesta ar fi bărbatul cu care Lumina a fugit.

Operațiile de natură chirurgicală care nu sunt urgente vor fi întrerupe pentru 30 de zile. Anunțul făcut de Raed Arafat: „Cifrele continuă să crească”

”Ion Rădulescu, zis Măgăruș, încă are femei la produs în Germania, la München și Berlin. Trebuie luate măsuri împotriva acestuia, trebuie adus cât mai repede la poliție pentru a nu păți și Lumina la fel ca celelalte fete. Ea telefonic poate vorbi și cu poliția sa spună că este cu el din dragoste, dar poate are un cuțit la gât în timp ce spune toate astea… Trebuie aduși de urgență la poliție pentru a afla adevărul și pentru a fi în siguranță Lumina. Am vorbit și cu soția lui, care mi-a spus la fel, că vorbea mereu cu niște femei din Germania și care știe că îi trimiteau bani prin Western Union. Ei fiind de etnie romă, nevasta lui nu se prea bagă și nu punea multe întrebări cu ce face el, pentru a nu o bate” a explicat fiul lui Leo de la Strehaia.

Citește și: Problemele se țin lanț în familia lui Leo de la Strehaia: „A dispărut de trei zile”. Familia acestuia se gândește la ce este mai rău