None a dat cartile pe fata! Iata de ce a lipsit din emisiune! Neatentia se plateste! Ce anume l-a tinut departe de "Puterea dragostei"?

None este in continuare unul dintre cei mai apreciati concurenti de la "Puterea dragostei".

None s-a intors recent in sezonul doi ''Puterea dragostei'' cu o atitudine schimbata si hotarat sa isi gaseasca jumatatea. In acest moment, None vrea sa cunoasca mai mult fetele din casa, desi cea care i-a atras atentia a fost Ligi. 


Desi a recunoscut ca Ligi i-a atras atentia, None s-a apropiat in ultima vreme din ce in ce mai mult de Mariana. Cei doi au fost protagonistii unor scene putin mai atipice. Pe grupurile de socializare a circulat o fotografie cu cei doi, in care pare ca None o atinge pe Mariana intr-un mod neadecvat. Totusi, imaginea nu a surprins relatia dintre cei doi, doarece None a spus clar faptul ca nu este interesat de Mariana.   

In ultimele zile, None nu si-a mai facut aparitia in cadrul emisiunii. Acesta a tinut sa isi informeze fanii despre ce anume i s-a intamplat. Tanarul a recunoscut ca a avut probleme cu pasaportul care i-a expirat si de aceea nu s-a putut prezenta la filmari, in timp util.

Citeste si: Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata la ce interventie estetica a recurs tanara de curand!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies