Nona, supărată foc pe Patrick, pentru că a invitat-o pe Alina, noua concurentă, în camera roșie! „Ai rămas șocată că te-am chemat! Par infidel, nu?” Aflați cum va reacționa Nona, miercuri, 8 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 feb 2023, 19:12
Foto(6)

Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona va da buzna în camera roșie, pentru a-i cere explicații lui Patrick, după ce a chemat-o pe Alina să vorbească între patru ochi! „Consider că nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, vor avea parte de noi momente de senzație și răsturnări uluitoare de situație. Pe zi ce trece, se leagă tot mai multe simpatii, dar și unele antipatii și chiar tensiuni aprige, iscate fie din gelozie, fie din orgolii puternice. În ediția de miercuri, Nona și Patrick se vor confruntă cu un nou episod dificil în ciuda faptului că se îndreptau din ce în ce mai mult spre formarea

unui cuplu.

Nona, supărată foc pe Patrick, pentru că a invitat-o pe Alina, nouă concurentă, în camera roșie!

În ediția de miercuri a emisiunii Casa iubiri i, sezonul 2, Nona va trece printr-un prim impas al relației lor. Tânăra va exploda în clipă în care Patrick o va chema în camera roșie pe Alina, nouă concurență, care a intrat recent în casă pentru a-și

caută jumătate.

Citește și: Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Deși inițial Alina pare extrem de uimită de faptul că a fost aleasă de Patrick să vină în camera roșie pentru o prima conversație între patru ochi, treptat această va încerca să afle cât mai multe detalii despre el, sub privirile îngrozite ale Nonei, care va deveni din ce în ce mai șocată de atitudinea partenerului ei.

Horoscop chinezesc weekend 18-19 martie 2023: Zodiile cu șanse mari de reușită. Norocul le surâde la sfârșit de săptămână

Citește și: Eliminare cu hohote de plâns în „Casa iubirii”! Bia părăsește competiția, după ce Robert și Mihaela s-au salvat. Cristina izbucnește în lacrimi: „Mă bucur că am avut ocazia s-o cunosc”

 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”