Noi surprize vă așteaptă în secțiunea theXclusive pe YouTube Kanal D România săptămâna viitoare! Provocările se țin lanț, iar divertismentul atinge cote maxime. Iată ce poți vedea luni, de la ora 19:00

,
theXclusive
Noi episoande in ficare sapatamana

Urmează o săptămână plină de surprize în secțiunea theXclusive pe canalul de YouTube Kanal D România, unde veți putea vedea emisiunile voastre preferate în format online. Ce subiecte veți putea urmări săptămâna viitoare?


In articol:

Săptămâna viitoare veți putea urmări noi episoade din emisiunile voastre online preferate, care se regăsesc în secțiunea theXclusive pe canalul de YouTube Kanal D România.  Luni aveți posibilitatea de a urmări cele mai tari show-uri ale momentului în format online, de pe orice dispozitiv, telefon, computer sau tabletă.

Cele 6 emisiuni, “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Cataloreste, trăiește, iubește!”, vor aduce în ateția publicului online subiecte de proporții ce nu trebuie ratate, divertismentul de calitate se află la doar un click distanță.

Ce puteți urmări săptămâna viitoare în secțiunea theXclusive pe YouTube Kanal D?

Săptămâna va începe cu o nou ediție din “CazaCU Muncă Grea”. Acesta va experimenta o nou meserie care necesită curaj și îndemânare. Cătălin Cazacu va experimenta cum este viața în subteran, înconjurat de apă și întuneric. Urmărește cum s-a descurcat Cătălin Cazacu, luni, în secțiunea theXclusive pe YouTube Kanal D România.

theXclusive
CazaCu muncă grea

Mihai Ghiță va avea un invitat cu totul special în emisiunea “În oglindă”, pe Conchita de România, un bărbat transsexual, care își spune povestea emoționantă.

theXclusive
În Oglinda

Distracția se ține lanț cu Alexandra Ungureanu.

La ”Duet cu Alexandra Ungureanu” vine Sore, artista va cânta live în duet cu Alexandra Ungureanu, dar totodată, va răspunde și la întrebările acesteia, dezvăluind picanteri din viața personală.

theXclusive
Duet cu Alexandra Ungureanu

Citeste si: Cătălin Cazacu, momente de panică în avion: ''O să murim! Ne apropiam cu viteză de pădure....''

Ne așteaptă un nou episod din “Well done!” cu Chef Florian Lazăr care va găti alături de un invitat cu totul special, care va asista la o nouă lecție de gătit.

Ce bunătăți pregătește Chef Florian Lazăru, urmăriți în secțiune theXclusive.

theXclusive
Well Done

Ne întâlnim la “Detectorul de minciuni” cu Mihai Hînda și invitata sa specială Silvia Popescu, fostă concurentă ”Bravo, ai stil”, care va fi spupusă la un test al adevărului. Va spune sau nu adevărul. Urmărește o nouă ediție în secțiunea theXclusive.

theXclusive
În Oglinda

Totul despre relaxare și plimbări în aer liber alături de Mihaela și Marian Crăciun în emisiunea “Cataloreste, trăiește, iubește!”.

Cei doi vor vizita locuri uimitoare din România care nu trebuie ratate.

Citeste si: theXclusive este pe YouTube Kanal D Romania! Iata ce v-am pregatit saptamana viitoare! Fiti cu ochii pe noi!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Dan Bittman i-a dat emotii uriase Alexandrei Ungureanu!

VIDEO Ludovic Orban profețește DEZASTRUL: 'Noi suntem într-un pericol grav să nu putem să tragem fondurile pe PNRR'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Povestea terifiantă a unui tânăr captiv 16 ani drogurilor, la “În oglindă”, emisiune difuzată exclusiv online, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive

‘’Un baiat mi-a spus: Hai sa sarbatorim! Am spus cu ce? Cu heroina!... Am ajuns la 50 de kilograme, imi faceam nevoile pe maine, atunci mi-au cazut unghiile…’’ Povestea...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies