Noi scumpiri la benzină și motorină! Cât costă astăzi litrul la pompă

,
Preț benzină și motorină miercuri, 9 iunie 2022

Benzina și motorina se scumpeau iar joi

[Sursa foto: pexels.com]

Și joi, 9 iunie 2022 benzina și motorina se scumpeau. Iată cât costă litrul de carburant la principalele stații de alimentare din Capitală.


In articol:

Joi, 9 iunie 2022 litrul de benzină se scumpea cu cel puțin 3 bani. Dacă ieri cel mai ieftin litru de benzină standard se vindea cu 8.34 lei la câteva benzinării Lukoil, astăzi cel mai ieftin litru de benzină costa 8.37 lei, tot la câteva stații de alimentare Lukoil.

Cel mai scump litru de benzină standard costa 8.59 lei, la o stație de alimentare MOL de pe Cal. Giulești, nr. 39, Sector 6, București, potrivit peco-online.ro.

Motorina standard s-a scumpit joi cu cel puțin 4 bani. Cel mai ieftin litru de motorină standard se vindea cu 8.98 lei, față de 8.94, la câteva benzinării Lukoil.

Cel mai scump litru de motorină standard costa 9.18 lei, la aceeași benzinărie de pe Cal. Giulești, nr. 39, Sector 6, București. 

Motorina superioară costa cel puțin 9.34 lei litrul, la două benzinării Lukoil din Capitală. Cel mai scump litru de motorină superioară costa 9.66 lei litrul, la o benzinărie OMV și câteva stații de alimentare MOL.

Preț benzină și motorină joi

Benzina și motorina s-au scumpit și joi cu câțiva bani

[Sursa foto: pexels.com]

Citeste si: Benzina și motorina continuă să se scumpească! Ce preț au marți litrul de benzină și cel de motorină

Amenzi mari aplicate unor stații de alimentare

ANPC a dat, în luna martie a acestui an, după cozile de la benzinării, amenzi de 950.000 unor stații de alimentare după controalele efectuate. ANAF a dat amenzi de 140.000 de lei, iar IGSU a dat amenzi de 750.000 de lei.

"ANPC – până astăzi a verificat peste 90 de stații de carburanți și sediul central al unei companii.

Nivelul amenzilor este de 950 de mii de lei.

Au fost date și 10 avertismente și trei măsuri de oprire temporară a prestării de servicii și patru decizii de încetare a practicilor comerciale incorecte. ANPC a amendat cu 100 de mii de lei o companie, cea mai mare amendă pe care o poate da.

ANAF – s-au aplicat deja șase contravenții de 140 de mii de lei. Se adaugă confiscarea a 1.250 de lei și suspendarea unui punct de lucru din Satu Mare, timp de 30 de zile. Acolo au fost date amenzi de 100 de mii de lei. Două puncte de lucru din Dumbrăvița și unul din Botoșani au fost amendate cu 19 mii de lei.

IGSU a verificat 814 stații de carburanți, până astăzi la ora 10, și a aplicat sancțiuni în valoare de 750 de mii de lei. Specialiștii reiterează respectarea normelor de precauție atât de către operatori, cât și de cetățenii care vin să alimenteze (este vorba despre depozitarea combustibilului în recipiente improprii)", anunța purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Citeste si: Se scumpesc din nou benzina și motorina! Cât costă litrul de carburant miercuri

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Prețul benzinei și cel al motorinei explodează! Cu cât s-au scumpit luni litrul de benzină și litrul de motorină

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prețul carburanților, în continuă creștere. Cât a ajuns să coste un litru de benzină sau motorină vineri, 3 iunie 2022

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies