NINSORI, polei si intensificari ale vantului, pana luni. Care vor fi zonele afectate

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:46

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ninsori, polei si intensificari ale vantului, valabila de sambata de la ora 22.00 pana luni la ora 02.00.

Arii extinse din Maramures, Crisana, Transilvania si Moldova vor fi afectate de ninsori, polei si intensificari ale vantului, iar in regiunile sudice vor fi precipitatii mixte ce vor favoriza depunerile de polei.

In intervalul mentionat va ninge, in general slab, dar pe arii extinse in Maramures, Crisana, Transilvania si Moldova si local in Banat. in regiunile sudice la inceput vor fi precipitatii mixte, ce vor favoriza depunerile de polei, apoi va ninge pe arii restranse, mai ales in Dobrogea si estul Munteniei.Vantul se va intensifica temporar in toata tara, cu viteze ce vor depasi local 50 km/h, in special in sud-vest si centru.

In zona de munte, ninsorile, izolat mai insemnate cantitativ, vor fi temporar viscolite, iar rafalele de vant vor avea peste 70...80 km/h.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!