Nimeni nu știe asta. O funcție ascunsă a aplicației Whatsapp îți poate șterge definitiv contul!

,
Cum poate aplicația Whatsapp să vă șteargă definitiv contul
Cum poate aplicația Whatsapp să vă șteargă definitiv contul[Sursa foto: unsplash.com]

Aplicația Whatsapp are o funcție ascunsă, care îți poate șterge definitiv contul. Puțină lume știe despre ce este vorba și cum puteți evita să se întâmple acest lucru.


In articol:

Whatsapp este cea mai folosită aplicație de mesagerie din întreaga lume, cu peste 1,5 miliarde de utilizatori. Deși folosim această aplicație zilnic, cu siguranță nu i-am descoperit încă toate secretele. În caz că nu știați, Whatsapp  are o funcție care vă poate șterge definitiv contul, fără ca dumneavoastră să optați pentru această variantă. 

Cum poate aplicația Whatsapp să vă șteargă definitiv contul

Dacă doriți să vă ștergeți contul de Whatsapp, pașii pe care trebuie să-i urmați sunt foarte simpli. Deschideți aplicația, intrați la categoria ”mai multe opțiuni”, alegeți setări/ cont/ ștergere cont.

O să vi se ceară să vă introduceți numărul de telefon, după care apăsați din nou categoria ”ștergere cont”. Trebuie să selectați și motivul pentru care vreți să vă ștergeți contul și gata. 

Ceea ce puțină lume știe însă este că aplicația Whatsapp vă poate șterge contul, cu ajutorul unei funcții ascunse. Acest lucru se va întâmpla doar dacă ajungeți la 120 de zile consecutive de inactivitate pe Whatsapp. În acel moment, contul se va șterge automat. 

Ce presupune ștergerea unui cont de Whatsapp 

Din momentul în care v-ați șters contul de Whatsapp, o să vi se șteargă automat și întreg istoricul mesajelor.

De asemenea, în cazul în care erați inclus într-un grup sau în mai multe grupuri pe Whatsapp, veți fi eliminat automat și de acolo. 

Backupul pe care îl aveați în Google Drive de asemenea va fi șters. Este important de știut că odată ce v-ați șters un cont, nu veți mai primi acces la respectivul cont. 

Așadar, acțiunea de ștergere a unui cont de Whatsapp nu este reversibilă! Absolut toate datele stocate se vor pierde.

Trebuie să știți că este o diferență între ștergerea unui cont și dezactivarea unui cont. 

Dacă vreți să vă dezactivați contul, situația este mult mai complicată. Asta înseamnă că nu aveți cum să faceți acest lucru din aplicație. Veți avea nevoie să trimiteți un e-mail celor din administrația aplicației. Iată cum va arăta un astfel de e-mail:

  • Destinatar: [email protected]
  • Subiect: Lost/Stolen: Please deactivate my account
  • Mesaj: Lost/Stolen: Please deactivate my account (va trebui să adăugați și numărul de telefon în format internațional, adică veți pune +4 sau 004 în față)

În cazul în care nu vă veți reactiva contul în 30 de zile, trebuie să știți că acesta va fi șters automat. Dacă vreți să transferați contul dumneavoastră de Whatsapp pe un alt număr de telefon, trebuie să intrați în setările aplicației, alegeți categoria ”cont” și apoi selectați ”schimbare număr”.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente de panica la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Ilinca Vandici: “M-am blocat aici!”

Cîțu NEAGĂ presiunile pentru a fi ales președinte PNL: Vom folosi sistemul de vot din 2017

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, incepe procesul “dragostei” de 1 milion de Euro

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, plaiuri buzoiene, ”Athosul” românesc

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies