Nidia si Mariana Moculescu, schimb de replici usturatoare in pauza publicitara! "De tatal meu nu spui nimic ca te omor!"

Nidia si Mariana Moculescu au fost in urma cu doua seri invitate in platoul WOWBiz.

Oricat de mult si-ar fi dorit Andreea Mantea ca cele doua sa se intalneasca in emisiune si sa se impace, ambele erau pornite una impotriva celeilalte, iar Nidia nu a vrut sa dea ochii cu mama ei.
 
"Tatal meu e sfant. Tatal meu e sacru! De tatal meu nu spui nimic, ca te omor! Te calc pe cap", a spus Nidia Moculescu suparata pe faptul ca Mariana are doar cuvinte urate la adresa lui Horia Moculescu.

 
"Cine a educat-o, asta e de vina. Si gasca lui! Uite ce ne-a facut acest Moculescu. El ne-a separat" a spus Mariana. "Este de neiertat ce a facut Horia Moculescu! Copilul asta e in halul asta numai din cauza lui. Mosul asta mi-a mancat sufletul! Minte ca o proasta. Uite cat de proasta e", a mai spus ea despre fiica ei. Femeia era gata sa plece cand a vazut imaginile cu fiica ei. "Se vede clar ce s-a intamplat cu Nidia. De ce s-a ajuns la droguri, de ce a facut chiuretaje cand era minora, de ce sta fara doua trompe uterine, de ce sta intr-o relatie cu un mos de 50 de ani?", a adaugat ea nervoasa

Ce nu s-a vazut la televizor este ca  Mariana s-a dus peste Nidia in timpul pauzei publicitare si cele doua si-au aruncat cuvinte grele!
"Ai si tu o varsta. Zi si mie pentru ce motiv ai ceva cu mine? Ce tot ai cu mine? Tot ce spui sunt numai minciuni. Nu-mi fa tu mie de-astea! Ajunge cu prostia si cu minciuna.
Afla mai multe detalii pe wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate