Nidia Moculescu, operata de urgenta! Medicii i-au scos si cea de-a doua trompa uterina! Va mai putea face copii?

Au fost cateva zile dificile pentru Nidia Moculescu. Problemele ei de sanatate au inceput sa se agraveze, iar medicii i-au recomandat sa se supuna unei interventii chirurgicale.

In cazul ei, medicii au decis sa ii extirpe si cea de-a doua trompa uterina.
Alaturi de ea, in tot acest timp, a fost tatal ei, Horia Moculescu, un sprijin moral fara de care nu s-ar fi descurcat.

"Este o zi cu emotii, mai mult pentru mine. Eu nu cer decat un singur lucru. O cert pentru fumat, nimic altceva. Nu sunt pisalog, dar nu vreau sa i se mai traga si alte probleme in viata. E inca in faza in care nu este totul pierdut, in ceea ce priveste sanatatea ei.
Daca as fi inventat un canal prin care s-ai extrag toate sufreintele nemeritate si sa le duc eu, as fi facut-o. Nu stiam cum sa o protejez, pentru ca se intamplau lucruri abominabile cand nu eram de fata.


Eu nu i-am permis sa o vorbeasca de rau pe maica-sa, pentru ca eu sunt mai in varsta si daca mi se intampla mie ceva, mi-am dorit sa fie in relatii bune cu mama ei. Pe Nidia niciodata nu am tratat-o de sus, am vrut sa fim prieteni.

Mama mi-a facut o urare de bine aseara, printr-un mesaj, dar stii cum e, ar fi trebuit sa fie langa mine", a povestit Nidia
"Pe viitor ea va putea avea copii, insa doar daca va apela la fertilizare in vitro", a mai spus Horia Moculescu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate