Nicușor Dan, avertisment dur: "O să urmeze o iarnă foarte grea..." Ce îi așteaptă pe bucureșteni?

,
nicusora dan probleme bucuresti
Nicușor Dan, primarul Capitalei[Sursa foto: Facebook]

Noul primar al Capitalei a anunțat că deși își dorește ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine în București, anumite probleme necesită timp pentru a fi rezolvate. Ce îi așteaptă pe bucureșteni în această iarnă?


In articol:

În campania electorală, Nicușor Dan a dat asigurări că va face tot ce ține de el pentru ca banii să fie investiți acolo unde este necesar și pentru ca problemele bucureștenilor să fie rezolvate într-un timp cât mai scurt.

Ce se va întâmpla în această iarnă cu rețeaua de termoficare?

Pe lângă aglomerația din trafic, problemele sistemului de termoficare sunt un alt aspect care le-a produs un disconfort puternic locuitorilor Capitalei. Deși a promis că va rezolva această problemă, Nicușor Dan a precizat că nu va putea face acest lucru până la finalul anului, având în vedere că timpul este foarte scurt.

Primarul ales al Capitalei a precizat că în această iarnă sunt șanse mari să apară foarte multe avarii la rețeaua de termoficare, însă că se va ocupa ca acestea să fie rezolvate într-un timp cât mai scurt.

"O să urmeze o iarnă foarte grea, în care sistemul nostru este mult mai prost decât sistemul pe care l-am avut acum 3 sau 4 ani, în sensul că numărul de avarii e mult mai mare și fiecare bucureștean a văzut pe propria piele încă din această vară. Și atunci suntem nevoiți, pentru că nu avem timp, de la preluarea mandatului până la începutul iernii avem cam o lună, tot ce putem face e să facem un management de avarie, astfel încât să avem un stoc de materiale cu care să putem interveni, să avem echipe cu care să putem interveni și aici nu sunt suficienți oamenii de la Termoenergetica și va trebui să facem niște contracte în regim de urgență cu companii private care să fie capabile și ele să intervină.

La termoficare trebuie să accesăm acești bani europeni care sunt disponibili pentru București, pentru reabilitarea infrastructurii, pentru schimbarea cu tehnologii moderne a conductelor de pe inelul principal și să începem din primăvara asta să le schimbăm. Avem bani până în 2020.(...) Sunt conducte de 40-50 de ani vechime. Conducta nouă, din 1.000 de kilometri cât trebuie să schimbăm, s-a schimat un kilometru în acești 4 ani de mandat.", a spus Nicușor Dan, potrivit digi24.ro .

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Incep concedierile la primaria Capitalei! Nicusor Dan: "Imi pastrez promisiunea, ii voi concedia"

Date alarmante de la Agenția Europeană a Mediului: fumatul pasiv, poluarea, statul la soare și azbestul cauzează 10% din cancerele din lume

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este si cum arata Nicusor Dan in tinerete? Noul primar general al Capitalei are o mare pasiune pentru matematica

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies