Nicusor Constantinescu a aparut in fata judecatorilor pe picioarele lui

In ciuda tututor zvonurilor, care spuneau ca Nicusor Constantinescu nu s-ar simti prea bine, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta a aparut, astazi, in fata judecatorilor, pe picioarele lui. A vorbit si cu jurnalistii.

Vizibil suparat, insa ferm si decis. Asa s-a prezentat astazi Nicusor Constantinescu la Inalta Curte de Casatie si Justitie din Bucuresti. A lasat de inteles ca mai are ceva de zis, dar, timpul nu i-a permis sa faca prea multe declaratii in fata jurnalistilor.

In sala de judecata fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta a marturisit tot ce s-a intamplat pe drumul sau din Romania in America via Istanbul: "Mi s-a recomandat interventie medicala robotizata in Statele Unite ale Americii si ulterior radioterapie adjuvanta, care putea fi facuta si in clinica din Turcia. Acesta este motivul pentru care pe 24 octombrie am plecat din Statele Unite ale Americii spre Istanbul. Mi s-a spus ca mai devreme de 5 noiembrie nu pot fi programat".

Fostul presedinte al  Consiliului Judetean Constanta sustine ca el nu a avut de gand sa faca ceva in afara legii, ba din contra ar fi informat autoritatile despre planurile sale. "Am informat in scris si Consulatul si Ambasada din Stataele Unite ale Americii referitor la adresa mea de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. […] Adjunctul atasatului Statelor Unite ale Americii ar fi trebuit sa informeze correct autoritatile romane in legatura cu starea mea de sanatate, insa in 6 luni jumate nu s-a interesat nici telefonic de situatia mea".

Cel mai probabil Nicusor Constantinescu este suparat pentru ca procurorii l-au gasit in Turcia. In urma acestui eveniment i s-au limitat conditiile din penintenciar, chiar daca in urma cu 2 zile fiica lui ii adusese o plasma.

Ingrijorati ca de la o zi la alta Nicusor Constantinescu este mai palid si mai suparat prietenii incearca sa ii fie alaturi. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta este cercetat pentru 3 dosare de coruptie.

Nu se stie cat timp va mai ramane in arrest Nicusor Constantinescu. Procurorii pot cere in urmatoarele zile prelungirea mandatului.
##VIDEO126869##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies