Nicos si Alexandra, scandal in emisiune! S-au despartit, dar ea e geloasa pe Andrada: "Ti-ai batut joc de mine"

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 20 aug 2020, 18:42
Nicos, Alexandra si Andrada, un trio periculos

Nicos si Alexandra au fost pentru foarte putin timp impreuna, iar de la despartire se ataca in permanenta. Un nou episod al conflictului s-a petrecut astazi.

Alexandra este geloasa pe Andrada, in ciuda faptului ca ea si Nicos nu mai sunt intr-o relatie, iar el spune ca nu va mai fi vreodata ceva intre ei.

Anumite gesturi ale lui fata de Andrada au starnit gelozia Alexandrei, care a mers chiar sa discute fata in fata cu Andrada.

Andrada spune ca nu este nimic intre ei si acelasi lucru il confirma si Nicos.

Ce nu intelege, insa, Nicos este cum de Alexandra poate fi geloasa in conditiile in care el considera ca aceasta si-a batut joc de el.

"Nu sunt cu nimeni. Atunci cand voi decide sa fac pasi spre cineva voi anunta, nu ma ascund. Deocamdata nu simt sa fac asta(...) Alexandra, tu ti-ai batut joc de mine", a transmis Nicos.

Cuplurile Andrada-David si Alexandra-Nicos s-au destramat!

Concurentii de la Puterea dragostei sezonul 3 s-au cuplat rapid, insa cuplurile s-au destramat la fel de repede cum s-au format.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nicos s-a sarutat cu Alexandra si i-a luat chiar un inel acesteia, insa relatia lor s-a incheiat extrem de rapid, cand nici nu incepuse bine.

Nicos acuza acum ca Alexandra si-a batut joc de el. El exclude din start sa mai aiba vreo legatura cu Alexandra pe viitor si spune ca se va orienta spre altcineva din casa.

David si Andrada s-au despartit si ei, el alegand sa anunte decizia chiar in emisiune, fara sa vorbeasca in prealabil cu Andrada despre acest lucru. Despartirea a afectat-o foarte tare pe Andrada, care a plans si ulterior a spus ca David a inselat-o.

Au aparut si mesaje pe ecran intre David si o alta fata, insa el a negat ca este contul lui, iar baietii au confirmat acest lucru. Subiectul respectiv a declansat alte contre intre fostii iubiti Nicos si Alexandra. In timp ce Nicos a sustinut ferm ca nu era contul lui David, Alexandra afirma ca sunt si apeluri video si ca fata aia nu ar fi vorbit singura.

"Esti un mincinos!", l-a acuzat Andrada pe fostul iubit, David.