Nicoleta se teme de Bianca și o acuză că este agresivă: ”Îi e frică să doarmă cu mine”. Care este, de fapt, motivul pentru care blondina vrea să de mute din cameră

,
Nicoleta se teme de Bianca și o acuză că este agresivă

Nicoleta se teme de Bianca și o acuză că este agresivă

Nicoleta rupe tăcerea și dezvăluie că se teme de Bianca și vrea să se mute din camera în care locuiește de mai bine de două luni cu bruneta.


In articol:

Tensiunile ating cote maxime, Bianca sare la atac după ce Nicoleta a dezvăluit că se teme de ea și și-ar dori să se mute din camera în care conviețuiește alături de brunetă. În schimb, aceasta susține că blondina vrea să o pună într-o lumină proastă.

De ce se teme, de fapt, Nicoleta de Bianca

Bianca încearcă să lămurească lucrurile și să demonstreze că este nevinovată, după ce Nicoleta a acuzat-o că este agresivă și se teme de ea. Blondina își dorește să nu mai locuiască în aceeași cameră cu ea, deși conviețuiesc împreună de două-trei luni. 

Nicoleta se teme de Bianca și o acuză că este agresivă

Nicoleta se teme de Bianca și o acuză că este agresivă

Bianca a luat foc după acuzațiile aduse și spune că nu este agresivă și nu a deranjat-o cu nimic pe Nicoleta și nu se aștepta ca blondina să reacționeze așa, mai ales că se aflau în relații bune.

Andreea Mantea: Nicoleta te-ai speriat de Bianca?

Nicoleta: În momentul în care am auzit că zbiera pe hol...

Bianca: Am spus o frază: ”M-am săturat de toți”

Nicoleta: Nu auzeam ce zici pentru că curgea apa la baie...

Bianca: Cum curgea apa la baie? Eu când am intrat tu te-ai dus să te schimbi, nu erai lângă robinet.

Nicoleta se teme de Bianca și o acuză că este agresivă

Nicoleta se teme de Bianca și o acuză că este agresivă

Citeste si: Sorin, atac dur la adresa Biancăi în Casa iubirii! „Nicoleta e foarte vocală când e cu mine, dar nu când dă de prostie, ceea ce ești tu” Aflați ce reacții se vor stârni luni, 15 august, de la ora 10:00 și 16:00, la Kanal D!

Nicoleta: Nu pot să-ți dau niște detalii...

Bianca: Și vin la baie ca să îți fac ce, Nicoleta?

Nicoleta: La cum ai trântit ușa puteam să mă gândesc.

Bianca: Păi, tu ai spus că te-ai gândit la asta când m-ai auzit spunând că am zis că m-am săturat de toți, povestea ta nu se leagă, Nicoleta.

Nicoleta se teme de Bianca și o acuză că este agresivă

Nicoleta se teme de Bianca și o acuză că este agresivă

Bianca încearcă să despice firul în patru pentru a afla de ce colega ei de cameră se teme, de fapt, de ea, însă, concurenta a ajuns la concluzia că Nicoleta se încurcă în cuvinte, iar povestea ei nu este prea credibilă și nu are nicio problemă ca aceasta să se mute din camera în care au locuit împreună timp de două luni.

”Eu cred că ai exagerat și vrei să mă pui pe mine într-o lumină proastă ca o persoană agresivă, dar, de fapt, tu mă cunoști de două-trei luni, de când ești în casă, ai stat mereu cu mine în cameră și abia acum a ieșit această chestie că îți e frică să stai cu mine”, a mai spus Bianca despre Nicoleta.

Citeste si: Greșeala care l-a costat scump pe Emanuel: ”Dă-ți jos insigna”. Andreea Mantea l-a pus la zid! Urmăriți o nou ediție ”Casa Iubirii”, marți, 16 august, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți de Sfânta Maria Mare 2022. Urări, felicitări și gânduri bune pentru cei care își serbează onomastica pe 15 august 2022

Rusia dă primele ordine privind anchetarea incidentelor de la Nord Stream 1: solicitare rugentă care vizează verificările

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Sorin, atac dur la adresa Biancăi în Casa iubirii! „Nicoleta e foarte vocală când e cu mine, dar nu când dă de prostie, ceea ce ești tu” Aflați ce reacții se vor stârni luni, 15...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies