Cine a fost eliminată din competiția Bravo, ai stil! Celebrities dintre Mellina, Raluca Dumitru si Nicoleta Dragne. Răsturnarea de situație care le-a lăsat pe concurente fară cuvinte

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 sep 2022, 00:15

Cine este eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities dintre Nicoleta Dragne, Mellina si Raluca Dumitru

Sursa: Captură KANAL D

Trei concurente s-au aflat in pericol de eliminare la Bravo, ai stil! Celebrities, insa doar una a parasit competitia de stil.

Trei concurente din competiția Bravo, ai stil! Celebrities au avut cel mai mic punctaj care le-a adus în prag de eliminare. Raluca Dumitru care a fost votata de către Viviana Sposub iscând noi scântei în platou, Mellina și Nicoleta Dragne au fost cele trei gratii din competiția Bravo, ai stil! Celebritie care au făcut un pas în fata pentru a afla care dintre ele vă parași show-ul. Pentru a face haz de necaz Mellina a ținut să precizeze că: "Păcat că plec cu freza asta acasă!"

în timp ce Nicoleta nu a vrut să dea frâu liber niciunei emoții. La fel și Raluca Dumitru care s-a abținut să facă vreo declarație despre ce simte în prag de eliminare.Cine a fost concurenta eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities 

Citeste si: Anunțul fulgerător făcut de Nicoleta Dragne cu băiețelul în brațe la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații au avut lacrimi în ochi în timpul momentului concurentei

După ce Ilinca anunță faptul că Raluca Dumitru se salvează în urma voturilor telespectatorilor cu 6,6 procente, concurentei i s-a luminat fata și și-a îndemnat fanii să o voteze în continuare. După ce Raluca Dumitru a fentat eliminarea, în cursa spre eliminare au mai rămas Mellina și Nicoleta Dragne, iar cea care a părăsit competiția cu un procent de 4, 4% este Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne: "Știam, de aia sunt calma. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar stiu cum funcționează lucrurile și stiu că nu tine de mine. Nu tine numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu tii frâiele, iți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine.

Mă bucur că v-am cunoscut pe toți."

Mellina: "Eu sunt socata, sincer! Mă așteptam eu să ies! Nu aveam nicio treaba!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prima reacție a lui Ruxi după ce Nicoleta Dragne a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am rămas singură de tot și speriată!"

Nicoleta Dragne a fost eliminata la Bravo, ai stil! Celebrities sambata seara

Ruxi: "Asta a fost socul zilei, nici nu stiu să descriu ce simt. Simt o groaza de lucruri, socata, panicata, dezamăgită. Nu mă așteptam să plece ea, era o concurenta și cu prezenta și cu inteligenta, avea tot, aboslut tot pachetul de care avea nevoie aceasta emisiune și poate am rămas singura de tot și de aia zic că poate sunt speriata.

Nu mai am tovarășe cu care să schimb o gluma că de tovarășe nu mai zic. Acum, nu stiu, pare-se că toate suntem singure acum, nu mai exista nicio alianță, fiecare e pe cont propriu, nu stiu..."

Cine este Nicoleta Dragne, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Nicoleta Dragne a participat la numeroase show-uri TV facandu-se remarcata prin atitudine si stilul sexy care a atras privirile multor barbati care i-au facut curte de-a lungul timpului. Frumoasa competitoare de la Bravo, ai stil! 2021 a locuit pentru mult timp in Anglia unde a reusit sa se impuna prin propriile forte si sa aiba o firma de curatenie. Nicoleta a revenit in Romania in momentul in care a hotarat sa se inscrie la un reality-show matrimonial, lasand afacerea din Anglia pe mana unei prietene. Dupa ce a hotarat ca este momentul sa se intoarca definitiv in Romania prinzand gustul celebritatii, Nicoleta si-a deschis aici un butic de haine care ii merge foarte bine. Indragostita de lumea televiziunii, Nicoleta a decis ca de afacerea cu haine din Romania sa se ocupe sora ei o perioada. Celor doua le-a mers foarte bine si Nicoleta reuseste sa isi mai deschide un business tot cu haine, lasandu-i surorii sale cealalta parte de afacere.

Pasionată de modă, mereu în pas cu trendurile în materie de fashion, Nicoleta Dragne a acceptat provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities” cu brațele deschise și mărturisește că își dorește ca prin participarea ei în această competiție să câștige atât pariul cu sine, cât și să iasă din zona sa de confort vestimentar. 

“Pentru mine, participarea la Bravo, ai stil! Celebrities este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil”,  spunea Nicoleta Dragne atunci cand a pasit pentru prima data in competitie.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!