Nicoleta Dragne a recunoscut cu ce s-a ocupat în Anglia cât timp a fost plecată! Fostei concurente Bravo, ai stil! Celebrities nu îi este rușine cu trecutul ei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 dec 2021, 09:58

Nicoleta Dragne, eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Nicoleta Dragne a ajuns sa detina o afacere proprie in Romania, insa nu intotdeauna lucrurile au fost roz in viata ei.

Recent, Nicoleta Dragne a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că nu îi este rușine cu trecutul ei de când a plecat în Anglia.

Criticata de o urmăritoare că a fost femeie de serviciu, Nicoleta Dragne a și răspuns printr-un mesaj menit să lămurească și aceasta situație. Fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities care tocmai a fost eliminata în Gala din aceasta sâmbăta a recunoscut fară nicio jena că da, a lucrat că femeie de serviciu in Anglia.

Citeste si: Raluca Dumitru nu mai vrea să aibă de-a face cu Viviana Sposub după Gala în care Nicoleta Dragne a fost eliminată

Nicoleta Dragne, adevarul despre ce a facut in Anglia cat timp a fost plecata

Frumoasa fosta concurenta a declarat că prefera să spele WC-uri decât să fie lingușitoare. Mai mult, Nicoleta a plecat într-adevăr, cum se spune de jos, însă odată revenita în tara, tânără a pus pe picioare un business unde recunoaște ironic că și aici este femeie de serviciu. Nicoleta Dragne a părăsit competiția Bravo, ai stil! Celebrities sâmbăta seara fiind la duel cu Mellina.

Scorul intre cele doua a fost extrem de strâns, însă se pare că Mellina a fost preferata publicului în detrimentul Nicoletei Dragne care a fost eliminata din competiție.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Știam, de aia sunt calma. De aceea nu am nicio emoție.

Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar stiu cum funcționează lucrurile și stiu că nu tine de mine.

Cine este Nicoleta Dragne, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities care i-a lasat masca pe jurati:

Nicoleta Dragne, eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities

Nu tine numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu tii frâiele, iți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. Mă bucur că v-am cunoscut pe toți.',  a spus Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil!

Citeste si: Anunțul fulgerător făcut de Nicoleta Dragne cu băiețelul în brațe la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații au avut lacrimi în ochi în timpul momentului concurentei

Mellina a fost extrem de uimita de rezultat, concurenta asteptandu-se ca ea sa paraseasca competitia de stil:  „Eu sunt socata, sincer! Mă așteptam eu să ies! Nu aveam nicio treaba!'.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies