Raluca Dumitru nu mai vrea să aibă de-a face cu Viviana Sposub după Gala în care Nicoleta Dragne a fost eliminată

,
Viviana Sposub si Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub si Raluca Dumitru au rupt alianta

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Dumitrua s-a dezis de alianta cu Viviana Sposub dupa ce concurenta a votat-o spre eliminare in Gala ce tocmai a avut loc.


In articol:

Raluca Dumitru nu se așteptă că în Gala cu numărul 15 în care concurentele au propus momente și ținute pentru Revelion tocmai Viviana Sposub să o voteze spre eliminare.

Desi în ultima săptămână au fost la cuțite din cauza unor afirmații pe care Viviana Sposub le-ar fi făcut la testimoniale, cele doua au stricat alianță și mai mult, Raluca s-a arătat indignata de gestul Vivianei Sposub din Gala Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Cine este Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru nu mai vrea sa aiba de-a face cu Viviana Sposub dupa Gala eliminatorie

Viviana Sposub: "O voi nominaliza pe Raluca! Daca alianță rămânea în picioare, cu siguranță decizia mea ar fi fost alta. Mă mir că ea s-a așteptat că eu să nu o nominalize. Ea a zis cu câteva zeci de minute în urma că nu mai crede în Alianță noastră. Ea o rupsese total.

Ruxi: "Faptul că Viviana a votat-o pe Raluca este mai șocant decât Gala eliminatorie, mai ales că ele doua ziceau că au vorbit înainte. Putea să o voteze pe Adina. Dar Adina a fost mai apropiata de Viviana în ultimul timp și tinzi să te apropii de persoana care te pupa în fund și te lauda decât de cea care iți spune lucrurilor pe nume.

Raluca Dumitru nu mai vrea sa auda de Viviana Sposub

Raluca Dumitru nu mai vrea sa stie de Viviana Sposub

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Dumitru: "Eu voiam să țin cont în continuare de ceea ce am vorbit. Pentru că m-a votat, o voi vota pe Viviana, aveam pe altcineva în gând, dar...

A fost mai ușor. Nu înseamnă că eu nu mai sunt un om de cuvânt prin ruperea acelei alianțe. Prin asta denota că eu aș fi nominalizat-o pe ea. Ei, uite surpriza, nominalizarea mea mergea către Adina."

Viviana Sposub a votat-o spre eliminare pe Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Prima reacție a lui Ruxi după ce Nicoleta Dragne a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am rămas singură de tot și speriată!"

Ruxi: "Reacția ei era normala. I-a ușurat munca. Raluca nu era pregătită să o voteze pe Viviana!"

Nicoleta Dragne:"Cum s-a dus așa pe apa sâmbetei prietenia asta. Nu a existat, a fost o prefăcătorie. Au ieșit lucrurile la surpafata."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Prima reacție a lui Ruxi după ce Nicoleta Dragne a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am rămas singură de tot și speriată!"

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum a fost surprinsă în vacanță fosta soție a celebrului actor Ibrahim Çelikkol, după doar câteva luni de la divorț! Iată alături de cine s-a afișat frumoasa arhitectă Mihre Mutlu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies