Nicole Cherry a ajuns la perfuzii! Ce a pățit tânăra mămică: „De ieri am durerile astea”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 oct 2023, 21:10

Nicole Cherry a ajuns la perfuzii! Ce a pățit tânăra mămică: „De ieri am durerile astea”

Sursa: Nicole Cherry Instagram

Nicole Cherry a postat o fotografie în care se observă că artista este pe perfuzii, după niște dureri cumplite. Se pare că tânăra mămică nu s-a simțit bine în ultima perioadă și, în cele din urmă, a cedat.

Nicole Cherry i-a panicat pe fani, după ce a postat o fotografie pe contul său de Instagram, la secțiunea insta story, unde apare cu perfuzii. Totuși, aceasta a ținut să le transmită urmăritorilor că totul este bine și că se va pune în curând pe picioare.

Ce a pățit Nicole Cherry

Artista în vârstă de 24 de ani acuză anumite dureri și nu se simte în apele ei, prin urmare și-a făcut un set de analize.

Din fericire, cântăreața spune că au ieșit bune, însă starea sa fizică nu este una foarte bună deocamdată.

Citește și: Fiul Corneliei Catanga, atac dur la adresa lui Nicole Cherry: "Ești un produs extrem de ieftin în showbiz"

„Mi-am făcut analizele, e totul bine, doar că încă nu mă simt minunat. M-am aranjat puțin pentru că trebuie să filmez neapărat ceva ce nu am apucat ieri, pentru că de ieri am durerile astea și am tot încercat să mă încarc cu energie pozitivă și să mă gândesc că mă doare,

dar de dimineață chiar nu am mai putut. O să-mi iau câteva zile de odihnă,”
a spus aceasta într-un insta story.

Din fericire, Nicole Cherry este mai bine acum și spune că își va reveni în curând, dar după ce se odihnește câteva zile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicole Cherry, implicată într-un scandal de mari proporții

Nicole Cherry a fost invitată la un podcast, unde a vorbit despre  familia Pădureanu-Catanga.

Mai exact, declarațiile făcute de Nicole Cherry despre familia Pădureanu-Catanga l-au deranjat pe Alexandru Pădureanu, care a ținut să-i transmită un mesaj dur artistei.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a ajuns la mătură și făraș. Artistul a fost surprins în timp ce făcea curățenie într-o sala de cinema: ”Primul film la care se aruncă cu popcorn pe jos” Cântărețul trage un semnal de alarmă către cei care lasă gunoaie în urma lor

Acum două zile m-am uitat, întâmplător, pe YouTube, la acel podcast făcut de Mihai Morar, invitând-o pe Nicole Cherry, și în care ea și-a spus „povestea”, despre cum a „început”.

A vorbit și despre „relația” cu noi (familia Pădureanu – Catanga), despre care susține că nu a fost una profundă, ci una foarte rară și că, de când a ajuns „vedetă autohtonă”, noi ne dăm pe lângă ea și căutăm o „relație specială”. 

Totodată, menționând și faptul că părinții ei aveau un magazin de bijuterii și că era o persoană cu un potențial, din punct de vedere material, foarte ridicat, și că părinții sunt niște persoane foarte importante! Ceea  ce este total neadevărat… Deoarece, adevărul este cu totul altul... Bun! Nu a crescut în casă cu muzica, așa cum am crescut eu cu părinții mei, noi fiind niște oameni mult mai simpli, dar cu bunul Dumnezeu în inimile noastre.

Aș ruga-o, într-un mod foarte respectuos, să nu mai pomenească de familia mea Catanga-Pădureanu, ea ajungând o "vedetă" recunoscută. S-ar înjosi să aibă un grad de rudenie cu părinții mei", spunea atunci Alexandru Pădureanu pentru playtech.ro. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!