Nicolae Ceausescu, LA UN PAS DE MOARTE cu un an inainte de a fi executat! Vezi de ce si cine i-a salvat viata VIDEO

In primavara anului 1988 Nicolae Ceausescu era cat pe ce sa moara din cauza diabetului. Tratamentul cu medicamente nu mai dadea rezultate, iar starea lui s-a inrautatit.

Atunci a fost chemat cel mai bun specialist in nutritie si diabetologie din tara, profesorul doctor Iulian Mincu. Profesorul spune ca starea fostului dictator se inrautatise deoarece medicul care il trata nu ii administra insulina, pentru ca Elena Ceausescu se opunea. Din acest motiv fostul presedinte al tarii intrase intr-o stare de precoma.

 

Ulterior insa, la insistentele medicului, Elena Ceausescu a acceptat administrarea de insulina iar starea sotului ei a inceput sa dea semne de imbunatatire.

 

Dupa ce si-a revenit, Nicolae Ceausescu a plecat in vizita in mai multe tari. Atunci l-a luat pentru prima data si pe profesorul Iulian Mincu sa il insoteasca. Brusc dupa calatorie insa, legatura s-a rupt.

 

Profesorul Iulian Mincu continua sa salveze vieti, fiind recunoscut drept cel mai bun specialist in nutritie si diabetologie din tara.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate