Niciun ospat nu este reusit fara un pahar de vin. Iata cum alegi vinul, ca sa nu strici gustul bucatelor din farfurie

,

Cand alegeti licoarea magica trebuie sa tineti cont de cateva reguli.

Rosu sau alb, dulce sau sec, cu arome puternice sau discrete, vinul este nelipsit de pe masa de Revelion. Licoarea poate completa gustul unui preparat sau, din contra, il poate acoperi daca nu este ales corect. Daca alegeti vinurile rosii pentru peste, atunci sunt recomandate cele slabe. Pentru carnea alba, de pui sau de curcan, optati pentru un vin rosu fara arome sau un vin din soiul feteasca regala.

Branzeturile merg mana in mana cu vinurile dulci, albe.

Urmareste mai multe sfaturi, de la un profesionist in domeniu, in materialul video urmator:

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Încă o țară cu peste 102 milioane de locuitori a omologat vaccinul rusesc Sputnik V

Nu mai folosi acest tip de ulei pentru prăjit! Îți face mâncarea toxică! Mulți români fac această greșeală. Ce ulei este cel mai bun pentru prăjit și salate

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies