Nici bine nu a făcut Getuța nunta, că Iancu Sterp vrea să îi calce pe urme: „Am tot evitat să mă însor, dar, acum, nu mai dau înapoi”

Author: Andreea Buinoschi

Nici bine nu a făcut Getuța nunta, că Iancu Sterp vrea să îi calce pe urme: „Am tot evitat să mă însor, dar, acum, nu mai dau înapoi”

Sursa: Instagram

Iancu Sterp este îndrăgostit până peste cap de Denisa, iubita sa, și nu exclude deloc posibilitatea de a face nunta. Deși cei doi au o relație de puțin timp, aceștia se știu de mulți ani, iar timpul i-a apropiat din nou.

Iancu Sterp se laudă în mediul online cu iubita lui și, de câteva ori, chiar a spus că se gândește și la nuntă. Acesta nu ratează nicio ocazie în a-i spune cât de mult o iubește, chiar și în mediul online.

Iancu Sterp are gânduri de nuntă cu Denisa

Iancu Sterp a postat în mediul online, în urmă cu puțin timp, un scurt filmuleț prin care le-a arătat fanilor cum a fost așteptat acasă de iubita sa. Aceasta i-a pregătit masa, iar Iancu Sterp a fost foarte fericit, dar și mândru, deoarece are o iubită gospodină.

Pentru că aceasta se asigură că lui Iancu îi este bine mereu și pentru că pare a fi ceea ce el are nevoie, sportivul s-a decis că merită să o ducă în fața altarului.

„Eu nu mai am cuvinte. Ce să zic? Am tot evitat să mă însor dar, acum, chiar nu mai dau înapoi. Priviți ce gospodină desăvârșită!”, a spus Iancu Sterp, în timp ce filma mâncarea pe care Denisa i-o pregătise.

Citește și: Hoții care au jefuit locuința familiei Sterp au fost găsiți! Mama Geta, primele detalii despre făptași: ”Totul s-a sfârșit”

Mai mult decât atât, la fel de încântată de Denisa este și mama Geta și chiar Iancu a spus, în urmă cu ceva timp, că este uimit de cât de bine se înțeleg cele două, deoarece mama lui este o persoană mai dificilă.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Iancu Sterp și Denia se știu încă din liceu

În cadrul unui interviu acordat pentru WOWnews, Iancu Sterp a spus că el și Denisa se știu încă din liceu, doar că abia acum au fost suficient de maturi, cât să poată să creeze ceva frumos.

Denisa este o adevărată norocoasă, deoarece, de atunci și până acum, este singura fată la care Iancu s-a gândit și pe care a iubit-o cu adevărat.

Soțul Getuței Sterp, mai ceva ca Fizz! Cum și-a făcut apariția Sebastian Crăciunescu la brațul celebrei sale soții a doua zi de Crăciun

„E poveste lungă. Povestea noastră e de opt ani, numai că nu ne știa nimeni, nu eram la TV. E din liceu, eu eram în clasa a X-a, ea a IX-a, eram mai copii, am fost atunci împreună, eram mai necopți la minte. După care am luat-o pe drumuri un pic separate, dar uite, dacă dragostea este adevărată și mare, până la urmă ne-am intersectat și suntem împreună acum.

Citește și: Iancu Sterp, amenințat cu bătaia in plină stradă: "M-am pierdut și eu prin București. S-au luat ăștia 2 de mine!"

A fost singura fată de care am fost îndrăgostit și pe care am iubit-o și de aia niciodată nu mi-am putut lua gândul de la ea. În perioada asta de 7-8 ani cât nu am avut relație, noi ne-am mai dat câte un mesaj, am mai vorbit pe ici, pe colo, aveam scânteia aia, iar acum ne-am mai maturizat și am decis să fim fericiți. Acum suntem bine. A venit din partea amândurora și natural. Acum vrem să recuperăm timpul pe care l-am pierdut” ¸ a spus Iancu Sterp.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies