Culiță Sterp a stat cu frica-n sân înainte să cânte la o nuntă în Albania: "Hai, să plecăm! Trăgeau ăia cu pistoalele, Doamne ferește!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 nov 2022, 10:07

Culita Sterp, cantare cu peripetii in Albania

Sursa: Captură YouTube

Artistul a cantat la o nunta in Albania si a povestit cam ce inseamna un astfel de eveniment in aceasta tara.

Culiță Sterp are numeroase cântari în în afara tarii, însă artistul nu a fost pregătit pentru ce urma să se întâmple la o nunta în Albania.

Fiul mamei Geta și-a luat logodnica și pe fiul lor, Milan și au plecat pregătiți pentru evenimentul respectiv. Culita știa că acolo sunt niste obiceiuri de respectat și spera totuși că nu vă avea parte de ele la cântarea respectiva: “Mergem să cântăm la o nuntă, două programe avem. E pentru prima dată când mergem în Albania. Sper să fie ok, sper să nu fie ăsta ultimul vlog.
Dacă nu apuc să-l postez, îl fac pentru mine. 
Am văzut niște nunți în Albania cum trăgeau ăia cu pistoalele în aer, aruncau bani… Doamne ferește. Eu sper să fie numai faza cu banii, dar cu pistoalele să nu tragă. Sperăm că o să fie totul bine, vă ținem la curent,” a povestit Culita pe contul sau de Youtube.

Citeste si: Iancu Sterp, ieșire nervoasă pe o rețea de socializare: "Pune-ți dinți întăi și apoi chemă-mă să ți-i scot!" Cine l-a provocat în halul asta

Culita Sterp inspaimantat de ce se intampla la nuntile din Albania

Înaintea evenimentului propriu-zis, Culita împreună cu familia lui a luat masa cu un prieten din Albania care i-a povestit cam cum o să decurgă nunta. Curioasa, iubita lui Culita Sterp l-a întrebat daca or să traga cu pistolul, iar răspunsul a venit foarte prompt și destul de înfricoșător pentru artist:" “E adevărat că în Albania invitații vin cu pistoalele la nuntă?”/ “Cu pistoale se joacă Milan, la noi e cu Kalashnikov!,”  a

fost replica prietenului de familiei.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Culita Sterp, implicat intr-un scandal la Madrid

Citeste si: Ce scrie, de fapt, în contractul pe care Culiță Sterp l-a încheiat cu femeia care l-a păgubit la Madrid: "Oamenii nu știu chestia asta!"

Ipostaza inedită în care Denisa Coțolan l-a surprins pe Iancu Sterp. Nimeni nu l-a mai văzut așa pe internet

Culita Sterp a fost implicat recent intr-un scandal la Madrid unde a cantat la un botez. Multi i-au luat apararea artistului dupa ce acesta a expus firul evenimentelor unde doamna care l-a invitat i-a luat microfonul aruncandu-l de tavan si refuzand sa ii mai dea si restul de bani pe motiv ca in pauza a cantat la alt salon: "“  Am cântat trei programe gratis. Totul s-a întâmplat pe la 1 noaptea, mai cântam maximum două programe și ăla eram! Femeia mai avea să îmi dea câteva mii de euro, dar nu rămân lucrurile așa. Am vorbit deja cu avocații și, pentru că avem contract, o să o dăm în judecată”, a explicat Culiță fanilor pe contul său TikTok. 

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies