Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, în cele mai îndrăznețe ipostaze de când formează un cuplu! Iată ce imagini uluitoare a publicat celebra actriță de Ziua Îndrăgostiților!

,
neslihan atagul din serialul fiica ambasadorului

Neslihan Atagul si sotul ei, Kadir, mai fericiti ca oricand

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu formează un cuplu superb de peste opt ani și par din ce în ce mai fericiți și uniți.


In articol:

Îndrăgiții Neslihan Atagul și Kadir Dogulu fac parte din breasla celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Numeroasele roluri magistral interpretate de-a lungul carierei lor au impresionat publicul din multe colțuri ale lumii și au devenit din ce în ce mai cunoscuți și mai admirați actori.


Publicul din România i-a cunoscut pe cei doi actori încă din anul 2014, când au jucat împreună în serialul Un destin la răscruce, difuzat la Kanal D, iar ulterior, celebra actrița a mai apărut în producția Dragoste infinită, alături de Burak Ozcivit și de curând în serialul Fiica ambasadorului, în care joacă alături de marele actor Engin Akyürek.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, în cele mai romantice ipostaze de când formează un cuplu!

Destinul a făcut că cei doi actori, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu să se întâlnească chiar pe platourile de filmare ale serialului Un destin la răscruce, în anul 2013, iar după doar câteva luni de la începerea filmărilor s-au îndrăgostit iremediabil și au format unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri de actori din Turcia. În anul 2016, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au decis să se căsătorească.

Fericitul și fastuosul eveniment a avut loc în Istanbul, într-o locație de poveste de pe malul Bosforului, în prezența rudelor, prietenilor și a multor colegi de breaslă.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, unul dintre cele mai frumoase cupluri

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Citeste si: Cum au fost surprinși Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului și soțul ei, Kadir Dogulu, de Ziua Îndrăgostiților!

Deși au pozat mereu în cel mai fericit cuplu, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au întâmpinat și multe probleme așa cum se întâmplă în orice căsnicie. Chiar la finalul anului trecut, presă din Turcia a lansat un zvon potrivit căruia cei doi actori s-ar află la un pas de despărțire din cauza infidelității lui Kadir, care se pare că ar fi călcat din nou strâmb. În cele din urmă, cei doi soți au început să publice noi imagini pe conturile lor de socializare în care au demonstrat tuturor că au reușit să depășească orice obstacol și că merg mai departe împreună la fel de îndrăgostiți că în prima zi, închizând astfel gurile rele care le preconizau divorțul.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, un cuplu fericit

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

De la începutul noului an și până în prezent cei doi actori au continuat să își surprindă în mod plăcut fanii cu tot felul de imagini inedite postate în mediul virtual. De curând, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2022, Kadir Dogulu a fost primul care a publicat o imagine în care apărea împreună cu soția să, în semne de prețuire. Iar spre seară Neslihan Atagul a simțit nevoia să-l completeze pe iubitul ei soț, și a publicat câteva poze în care ea și Kadir au fost surprinși în cele mai romantice și sexy ipostaze din ultimii ani, care desigur au făcut deliciul publicului.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, in cele mai romantice ipostaze

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Citeste si: Ce se întâmplă în episodul din această seară din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00! Nare nu renunta la Sancar

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum au fost surprinși Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului și soțul ei, Kadir Dogulu, de Ziua Îndrăgostiților!

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce se întâmplă în episodul din această seară din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00! Nare nu renunta la Sancar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies