Sari la conținut

Neslihan Atagul (Nihan din "Dragoste si infinita") si Kadir Dogulu, probleme in paradis! Cei doi soti se confrunta cu primele momente dificile in casnicia lor, la doar un an de la casatorie!

Neslihan Atagul (Nihan din "Dragoste si infinita") si Kadir Dogulu, probleme in paradis! Cei doi soti se confrunta cu primele momente dificile in casnicia lor, la doar un an de la casatorie!

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri din Turcia.

Despre cuplul Neslihan Atagul si Kadir Dogulu s-a scris mereu numai de bine, deoarece acestia au afisat mereu imaginea unei casnicii fericite si au fost catalogati drept un cuplu model.

Desi in ultima perioada, cei doi soti au decis sa lucreze pe rand pentru a-si putea acorda mai mult timp reciproc si pentru a-si consolida astfel relatia. Se pare ca in ciuda acestor eforturi, dupa un an si jumatate de casatorie, Neslihan Atagul si Kadir Dogulu s-au confruntat cu prima cearta mai grava, care le-a zdruncinat relatia.

Toate aceste lucruri au plecat de la faptul ca actorul Kadir Dogulu a suferit enorm dupa ce a aflat ca serialul "Babamın gunahlari" ("Pacatele tatalui meu") a iesit din grila postului de televiziune la care era difuzat, dupa doar patru episoade, din cauza audientei slabe. Astfel insuccesul lui Kadir Dogulu s-a rasfrant si asupra casniciei sale.

Conform unei renumite publicatii din Turcia, in ultimul timp, actorul obisnuieste sa-i petreaca noptile in cluburi alaturi de prietenii lui si ajunge acasă tarziu, iar in acest weekend, s-ar fi distrat in doua cluburi din Istanbul pana la sase dimineata ajungand acasa in zorii zilei, ceea ce a nemultumit-o enorm pe sotia sa.
Pe de alta parte, Neslihan Atagul dupa marele succes inregistrat in serialul "Dragoste infinita" anul trecut, se pregateste sa filmeze pentru o productie digitala "İntiharci" ("Sinucigasul"), unde va juca alaturi de Ilker Kaleli.
(sursa: gecce.com.tr, viata cu aroma de cafea)

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net