NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita") la petit alaturi de sotul ei, pentru mezinul familiei Dogulu! Iata cum a aratat frumoasa actrita la ritualul de cerere in casatorie sustinut de Deniz Dogulu in fata alesei sale!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 iul 2017, 14:34

Neslihan Atagul a stralucit la bratul sotului ei si impreuna l-au sprijinit pe Deniz Dogulu.

Citeste si: MOMENTE SPECIALE la INCHEIEREA FILMARILOR pentru serialul-fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata cum si-au luat RAMAS BUN cei mai indragiti ACTORI de la ambitiosul proiect, care le-a adus un succes rasunator! VEZI un filmulet spectaculos!

La implinirea unui an de la fastuoasa lor nunta, Neslihan Atagul si Kadir Dogulu au din nou un mare eveniment in familie.

Mezinul familiei Dogulu urmeaza sa se casatoreasca cu aleasa inimii lui, frumoasa Nazli Emir.

Citeste si: NIHAN, ZEYNEP, VILDAN, FEHIME, ASU si chiar nemilosul EMIR, dovada uluitoare de altruism! INDRAGITII ACTORI sunt implicati intr-o CAMPANIE CARITABILA pentru cainii abandonati! Iata cat de dedicati sunt acestei activitati inca din timpul filmarilor pentru serialul "DRAGOSTE INFINITA"! VEZI clipul de promovare realizat de celebrii actori!

 

Urmand exemplul fratilor sai, Deniz a decis sa-i ceara mana frumoasei sale iubite, in prezenta familiilor lor reunite, intr-un cadru in care au respectat toate traditiile care implica cererea unei fete de la parintii ei.

Nu puteau lipsi Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, care au tinut sa le fie alaturi tinerilor care au facut primul pas catre casatorie si si-au jurat dragoste eterna in fata rudelor lor.

Ritualul cererii in casatorie a fost urmat de o petrecere de pomina, la care au luat parte toti membrii familiei Dogulu dar si rude si prieteni apropiati care au sarbatorit impreuna logodna celor doi tineri frumosi.

Frumoasa Neslihan a purtat o superba rochie rosie, cu umerii goi pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale aurii, iar Kadir, sotul ei a purtat un costum negru elegant.

Insa cei mai frumosi au fost viitorii miri care se sorbeau din priviri.

(sursa: posta.com.tr)

 

 #neslihanatagul, #kadirdogulu

O postare distribuită de ᏚᎪᎡᎪ. (@a.atagul) pe