Nepotul lui Clark Gable, trimis la inchisoare pentru ca a indreptat o raza laser spre un elicopter

Nepotul lui Clark Gable, trimis la inchisoare pentru ca a indreptat o raza laser spre un elicopter

Clark Gable, nepotul celebrului actor hollywoodian cu acelasi nume, a fost condamnat joi la 10 zile de inchisoare, dupa ce a indreptat o raza laser spre un elicopter al politiei locale care patrula deasupra Sunset Boulevard, a anuntat Curtea Superioara din Los Angeles.

Tanarul in varsta de 23 de ani, care s-a recunoscut vinovat, in decembrie, risca totodata sa fie plasat in regim de libertate conditionata pentru trei ani.

In iulie 2011, Clark James Gable se afla intr-un automobil cu un bun prieten, Maximilian Anderson, in jurul orei locale 22.00, pe Sunset Boulevard din los Angeles, in momentul in care un elicopter al politiei, aflat in misiune de patrulare, a survolat cartierul. Clark Gable a indreptat spre cabina acelui elicopter o raza laser de culoare verde, emisa de un mic dispozitiv.

Politistii din elicopter i-au alertat pe colegii lor de la sol, care au descoperit in scurt timp locul de unde a fost emisa acea raza si i-au arestat pe cei doi tineri.

Tanarul a fost eliberat, pentru o cautiune de 250.000 de dolari, si a spus ca acel dispozitiv cu laser i-a fost facut cadou de mama lui, cu ocazia unei reuniuni de familie in statul Utah, pe 4 iulie.

Clark James Gable este fiul lui John Clark Gable (cunoscut drept Clark Gable II), al doilea copil al celebrului actor, nascut pe 20 martie 1961, la patru luni de la moartea tatalui sau, interpretul personajului Rhett Butler din filmul "Pe aripile vantului". Clark Gable a avut doi copii: o fiica nelegitima, Judy Lewis, cu actrita Loretta Young, si John Clark Gable, cu a cincea lui sotie, Kay Williams.

James Clark Gable (Clark Gable III) a terminat in iunie 2011, in Italia, filmarile pentru pelicula politista "Looking for Clara", in care a interpretat rolul principal. Dupa incidentul cu raza laser, el si-a reluat cursurile de actorie, pentru opt saptamani, la New York Film Academy.

Tanarul a decis de putin timp sa calce pe urmele celebrului sau bunic. Inainte de a-si incepe cariera de actor, el lucra ca ingrijitor la un adapost pentru animale din California, unde era platit cu noua dolari pe ora.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate