Nelson Mondialu, părăsit de soţie! Acesta şi-a anunţat fanii că pleacă de acasă: "Mă duc fraţilor..."

,
Nelson Mondialu şi Liana
Nelson Mondialu, părăsit de soţie

Nelson Mondialu este un personaj controversat pe reţelele de socializare, mai ales că îi place să fie în centrul atenţiei. Acesta şi-a anunţat fanii că s-a despărţit de soţia sa, Liana.


In articol:

Nelson Mondialu a făcut câteva declaraţii neaşteptate pe reţelele de socializare, a anunţat că s-a despărţi de soţie, mai mult de atât, a mai spus că a plecat de acasă, iar destinaţia este Germania.

Nelson Mondialu s-a despărţit de soţia sa, Liana

Nelson şi-a anunţat fanii din mediul online că relaţia sa cu Liana s-a terminat. Mai mult, el a mai spus că a plecat de acasă şi că destinaţia este Germania. Se pare că soţia sa a fost cea care a pus capăt relaţiei.

"Mă duc fraților în Germania. Mă duc în Germania la Gina Furman. M-am despărțit de muiere. M-am despărțit de oconașă! M-am despărțit pentru că nu mai era zoală cu ea. Nu mai aveam oala caldă. Înțelegeți?”,  a spus Nelson în timpul unui live făcut pe rețelele de socializare.

Nelson, prima reacţie după ce soţia l-a părăsit

Se pare că între cei doi nu este totul lapte şi miere, iar de-a lungul timpului au existat numeroase episoade controversate care s-au aflat pe prima pagină a tabloidelor. Nelson a vorbit şi despre despărţirea de Liana, în stilul său caracteristic şi a făcut câteva declaraţii uimitoare.

"Degeaba îmi spui mie că mă iubești, dacă corasonul tău bate pentru altcineva. Degeaba îmi spui mie „Trăiască familia ta”, dacă tu te uiți după buzunarul tău. Ăștia care intrați și comentați aiurea de mine, eu vă dau clasă și în casă și afară. Vă plimb cu covrigul și tot eu îl mănânc.

Toți sunteți bombardieri, de unde atâta șmecherie? Nu-s curios.25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș… A luat hainele și s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai și tu o vârstă decentă, 20-25 de ani. Până în 30… N-ai mustață, n-ai păr pe tine, n-ai crengi în cap ”, a spus Nelson Mondialu, în ultimul său videoclip postat pe Youtube.

Citeste si: Ligi și Livian au scos o piesă împreună! Declarație incredibilă de dragoste: "Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă"

În luna decembrie a anului trecut, Nelson Mondialu a anunţat că soţia lui, Liana, este însărcinată, ceea ce a fost cu adevărat o minune în familia acestuia.

"După atâția ani de așteptări,bosasurile au dat roade, oameni buni! Oconașa gravidă cu fetele mele. Da, oameni buni, minuneeee! O să avem două fetițe frumoase. Trăiască reginele mele, fetele mele”  a scris Nelson Mondialu în dreptul unui clip postat pe contul de YouTube, la momentul respectiv.

Citeste si: Nelson Mondialu a fost părăsit de Liana! Ce mesaj i-a transmis bărbatul

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Au apărut primele imagini cu noul iubit al Ellei de la „Puterea Dragostei”!

Boris Johnson refuză un pachet de măsuri sociale, în ultimele zile ale mandatului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Incident pe pârtie. Turiștii au refuzat să facă loc ambulanței și au aruncat cu vin fiert în mașină

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies