Nelson Mondialu, in casa "Puterea dragostei"! A venit sa confirme sau sa destrame definitiv relatia fiului sau cu Bianca? Iata cum a reactionat la intalnirea cu viitoare sa nora!

Nelson Mondialu a ajuns in cele din urma in casa "Puterea dragostei", pentru a analiza la cald relatia dintre Livian si Bianca.

Livian a fost foarte emoționat să-și vadă părinții în casa Puterea dragostei. Nelson Mondialul a mers în casa fetelor și și-a făcut intrarea cu mare fast. În schimb, mama lui Livian, Liana, a avut o intrare liniștită, relaxată.


Surpriza de proportii astazi la "Puterea dragostei", fetele l-au primit cu incantare pe Nelson Mondialu. Toate fetele, inclusiv Bianca, au ieșit la dans cu Nelson, apoi el le-a pupat și a făcut cunoștință cu ele.


In vreme ce Nelson a intrat in casa fetelor, Liana, sotia sa, a intrat in casa baietilor, unde a fost intampinata cu respect. Momentul in care mama lui Livian a pasit in casa a fost unul foarte emotionant pentru Bianca. Bruneta avea lacrimi în ochi.

Livian a privit liniștit ce se întâmpla în casa fetelor, cum tatăl lui face show în fața concurentelor.

După ce le-a pupat pe toate fetele pe obraz, Nelson s-a așezat pe fotoliu și a început să stea de vorbă cu ele. Tot el a fost cel care a spart gheața și a deschis discuția cu Bianca.

Citeste si: Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata alaturi de un tanar seducator! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

Citeste si: Thalida a dat cartile pe fata! Fosta concurenta a spus tot despre adevarata relatie dintre ea si unul dintre cei mai admirati fosti concurenti de la "Puterea dragostei"! Iata cum au aparut impreuna!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate