Nelson Mondialu, in casa "Puterea dragostei"! A venit sa confirme sau sa destrame definitiv relatia fiului sau cu Bianca? Iata cum a reactionat la intalnirea cu viitoare sa nora!

,

Nelson Mondialu a ajuns in cele din urma in casa "Puterea dragostei", pentru a analiza la cald relatia dintre Livian si Bianca.

Livian a fost foarte emoționat să-și vadă părinții în casa Puterea dragostei. Nelson Mondialul a mers în casa fetelor și și-a făcut intrarea cu mare fast. În schimb, mama lui Livian, Liana, a avut o intrare liniștită, relaxată.


Surpriza de proportii astazi la "Puterea dragostei", fetele l-au primit cu incantare pe Nelson Mondialu. Toate fetele, inclusiv Bianca, au ieșit la dans cu Nelson, apoi el le-a pupat și a făcut cunoștință cu ele.


In vreme ce Nelson a intrat in casa fetelor, Liana, sotia sa, a intrat in casa baietilor, unde a fost intampinata cu respect. Momentul in care mama lui Livian a pasit in casa a fost unul foarte emotionant pentru Bianca. Bruneta avea lacrimi în ochi.

Livian a privit liniștit ce se întâmpla în casa fetelor, cum tatăl lui face show în fața concurentelor.

După ce le-a pupat pe toate fetele pe obraz, Nelson s-a așezat pe fotoliu și a început să stea de vorbă cu ele. Tot el a fost cel care a spart gheața și a deschis discuția cu Bianca.

Citeste si: Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata alaturi de un tanar seducator! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

Citeste si: Thalida a dat cartile pe fata! Fosta concurenta a spus tot despre adevarata relatie dintre ea si unul dintre cei mai admirati fosti concurenti de la "Puterea dragostei"! Iata cum au aparut impreuna!

 

Citește și:

Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata alaturi de un tanar seducator! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

Andy de la "Puterea dragostei", fotografie de senzație! Unde și cum s-a pozat fostul concurent

Thalida a dat cartile pe fata! Fosta concurenta a spus tot despre adevarata relatie dintre ea si unul dintre cei mai admirati fosti concurenti de la "Puterea...

Mona, în compania unui fost concurent de la Puterea Dragostei după despărțirea de George. Cu cine s-a întâlnit în țară?

George și Cristian Comănici, la un pas de bătaie în casa Puterea Dragostei. Ce a declanșat conflictul dintre cei doi concurenți?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies