Nehir și Nazim, în pericol de moarte! Nu pierdeți ultimele două episoade din serialul Nehir, luni și marți, 13 și 14 decembrie, de la ora 22:30, la Kanal D!

,
nehir serial la Kanal D

Nehir si Nazim amenintati cu moartea de catre Tarik

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nehir și Nazim ajung din nou în pericol, sub amenințarea lui Tarik! Aflați deznodământul poveștii săptămâna viitoare!


In articol:

Îndrăgitul serial turcesc Nehir se apropie de final, iar telespectatorii nu trebuie să piardă ultimele două episoade luni și marți, pe 13 și 14 decembrie, de la ora 22:30, la Kanal D!

Producția Nehir a cucerit publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, datorită poveștii impresionante de viață a tinerei Nehir, care a fost abandonată de părinți și a crescut într-un orfelinat.

Astfel, această și-a dorit încă din copilărie să își depășească peste ani condiția și să devină o femeie responsabilă și independența financiar. Însă destinul avea să-i pregătească un drum sinuos și plin cu multe piedici și probleme de tot felul. În ciuda faptului că și-a întâlnit marea iubire, Nehir va trebui să lupte din răsputeri pentru a reuși să fie lângă bărbatul iubit. Rămâne de văzut însă dacă tânăra Nehir va reuși sau nu să își îndeplinească marele vis de a rămâne alături de Nazim și de fiul lor!

Nehir și Nazim, în pericol de moarte!

După ce Nazim reușește să scape cu viață după transplantul de rinichi suferit, Nehir încearcă din răsputeri să se reapropie de el pentru a-i demonstra că încă îl iubește cu adevărat. Însă între timp, Nazim descoperă că Tarik s-a aflat în tot acest timp în spatele tuturor problemelor sale și are de gând să îl pedepsească aspru.

nehir serial la Kanal D

Nehir il sprijina pe Nazim in inchisoare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Tarik nu va stă cu brațele încrucișate, ci va continuă să acționeze împotriva rivalului sau. Astfel, Tarik insceneaza un atac asupra lui Bahar, pentru a-l incrimina pe Nazim. În cele din urmă, Bahar ajunge pe patul de spital, iar Nazim după gratii, fiind acuzat de tentativă de ucidere a soției sale Bahar.

În tot acest timp, Nehir merge la închisoare pentru a-l sprijini pe Nazim și a-i spune că nu crede nimic din tot ceea ce i s-a petrecut.

Tânăra îi promite că îl va ajută de această dată să iasă din închisoare.

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte celebra actriță în prezent!

tarik din serialul Nehir

Tarik are de gand sa-l ucida pe Nazim

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În cele din urmă, Nazim reușește să fie eliberat și se reîntâlnește cu Nehir. Însă tocmai în momentul în care cei doi îndrăgostiți încercau să se bucure unul de celălalt, Tarik își face din nou apariția și are de gând să îl ucidă pe Nazim.

Aflați ce se va întâmplă între cei doi rivali, luni și marți, pe 13 și 14 decembrie, în ultimele două episoade din serialul Nehir, de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte celebra actriță în prezent!

Sorin Grindeanu anunță o lege care elimină 'șantajul' constructorilor

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

EA este iubita lui Tarik din serialul "Nehir", in viata reala! Iata ce femeie superba iubeste carismaticul actor Burak Yoruk!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies