Nefes ii da vestea cea mare lui Tahir! Afla ce anume se va intampla in familia Kaleli, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Fikret a facut tot posibilul pentru a indrepta raul provocat, in trecut, de Vedat si a reusit.

Murat este devastat de cand Nazar a fugit, chiar in ziua nuntii. Nimeni nu stie unde s-a ascuns tanara mireasa si cu totii au pornit in cautarea ei. Murat nu vrea sa se intoarca acasa, si nu intelege gestul iubitei sale. Familia lui Nazar este disperata iar Mercan se teme ca tatal lor, Cemil, sa nu ii faca rau surorii ei.


Berrak este in culmea fericirii cand afla ca mama ei, pe care o credea moarta, traieste. Fikret a facut tot posibilul pentru a indrepta raul provocat, in trecut, de Vedat si a reusit.

Berrak ii este recunoscatoare unchiului Fikret. Insa, odata cu regasirea mamei sale, Berrak urmeaza sa paraseasca Trabzonul si sa locuiasca impreuna cu mama ei. Fatih sufera foarte mult ca Berrak il paraseste.

Citeste si: Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" traieste o frumoasa poveste de dragoste si dincolo de platourile de filmare! Iata cine este femeia care i-a furat inima celebrului Ulaş Tuna Astepe!


In familia Kaleli este bucurie mare. Familia lui Tahir se mareste! Nefes este insarcinata!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate