Nebunie curata! Aflate la mare, Alessia si Micky au petrecut in jacuzzi, cu sampanie si petale de trandafiri

Un mini-concediu la malul marii poate lasa urme in viata unei vedete.

Chiar daca a plecat vesela si hotarata sa se distreze, cantareata Alessia s-a trezit in fata unei mari provocari. Era sa-i sara inima din piept cand a vazut ca pierde totul intr-o clipa. Stresul, oboseala de pe drum si emotiile i-au pus capac. Alesiei nu-i vine sa creada ca intr-o clipa masina a disparut cu toate bagajele in ea.

Se uita nedumerita prin parcare pana intelege de fapt ce se intrampla, este doar o gluma din partea prietenilor. Momentele de neliniste au ramas in parcare, acum incepe oficial concediul.

Fetele sunt pretentioase. Pe cat de tentanta e oferta prietenului pe atat de repede vine refuzul. Altceva pun ele la cale: o petrecere in jacuzzi cu multa spuma, sampanie si petale de trandafiri. Distractie, nu gluma.  Alessia si Micky ofera un show cu "de toate". Cand se schimba repertoriul, fetele incing imediat atmosfera.

Nebunie curata! Sa fe acesta efectul brizei marii asupra Alessiei? Vom vedea exact in urmatoarele episoade cu Alessia la mare. Pana atunci, fetele se odihnesc, dar gandul lor este la zilele pline de aventuri.

##VIDEO139320##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate