Nazli pune la cale eliberarea lui Savas din ospiciu! Cum procedeaza tanara aflati azi in "Gunes", de la 20.00, la Kanal D

Dezamagita de decizia lui Haluk de a-l interna pe Savas intr-un spital de psihiatrie, Nazli incearca din rasputeri sa o convinga pe mama tanarului sa il infrunte pe fratele sau si sa ii interzica sa il ia pe Savas.

Temandu-se de amenintarile lui Haluk, Rana se vede nevoita sa respecte decizia acestuia.

Nazli crede ca tanarul a ajuns la ospiciu din cauza ei si planuieste sa il elibereze, cerand ajutorul lui Ali si al surorii sale, Selin. Cand afla ca Savas a scapat din spital, Haluk se infurie si are o iesire nervoasa ce o inspaimanta pe Gunes, determinand-o sa isi piarda din nou increderea in el.Intre timp, Rana si Ahmet ii sugereaza lui Ali si celor doua surori sa il duca pe Savas la o casa de vacanta despre care Haluk nu stie. Ingrozit de gandul ca ar putea ajunge din nou la ospiciu, Savas se vede nevoit sa ia hotararea de a pleca departe de Istanbul, insa pretul pe care il are de platit este urias.

In vreme ce tinerii incercau sa gaseasca o solutie, pentru a-l proteja pe Savas, Haluk se afla pe urmele lor…Nu ratati astazi, de la 20.00, un nou episod din "Gunes", de la 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate