Natalia și Albert dau cărțile pe față! "Un pic de vină are și ea" Aflați ce detalii uluitoare vor ieși la iveală, dar și ce le va spune astrologul Minerva concurenților, sâmbătă, 28 mai, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00!

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 mai 2022, 22:05
Foto(4)

Reproșurile și tensiunile dintre Natalia și Albert vor continuă și în ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii! Ce le va comunica tuturor astrologul Minerva!

În ediția de vineri s-au iscat tensiuni neașteptate între Natalia și Albert, după ce tânăra i-a reproșat concurentului faptul că a dezamăgit-o comportamentul lui în ziua în care au ieșit la date împreună. Mai mult decât atât, cei doi s-au reîntâlnit vineri în camera roșie unde au încercat să își rezolve problemele și să își spună reciproc doleanțele. Însă discuția lor a degenerat, iar Natalia a ieșit plângând din camera roșie, dând de înțeles tuturor că s-a întâmplat ceva mult mai grav între ei decât și-au imaginat.

Natalia și Albert dau cărțile pe față! "Un pic de vină are și ea"

În ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii, tensiunile dintre Albert și Natalia vor continuă. Natalia îi va reproșa din nou lui Albert comportamentul avut în timpul întâlnirii lor și va încerca din răsputeri să îl pună la punct și să demonstreze tuturor că tânărul poartă o masca de fapt.

Întrebat ce părere are despre comportamentul lui Albert, Adrian va spune că tinde să creadă că adevărul este undeva la mijloc, astfel că ambii concurenți ar avea partea lor de vină.

"Eu cred că totuși adevărul este undeva la mijloc! Nu e genul tău să faci asta!", a spus Adrian despre Albert.

Pe de altă parte, conflictul și rivalitatea dintre Larisa și Kinga continuă și în ediție de mâine.

Larisa îi spune rivalei sale că are impresia că toți bărbații vor să o cunoască pe ea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Larisa: Tu ai impresia că toți bărbații te vor pe ține!

Kinga: Nu, n-am spus asta! Cu oricine vorbesc în casă tu mereu te bagi!

Tot în ediția de sâmbătă, Andreea Mantea îi anunță pe concurenți cine este musafirul de seama care le va calcă pragul casei. Iar de această dată cea care va intră în platou va fi nimeni altă decât celebrul astrolog, Minerva, care va veni să le vorbească fetelor și băieților despre zodii și despre compatibilități.

Citeste si: Natalia a răbufnit după Camera Roșie cu Albert. Ce secret ascunde concurenta. Fetele o îndeamnă să spună adevărul despre Albert

Citeste si: Natalia, în lacrimi după întâlnirea cu Albert, în afara platoului! „Au fost atingeri forțate" Toate fetele sunt speriate de starea concurentei! Aflați ce se va întâmpla, vineri, în Casa iubirii, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D!