Natalia, în lacrimi după întâlnirea cu Albert, în afara platoului! „Au fost atingeri forțate" Toate fetele sunt speriate de starea concurentei! Aflați ce se va întâmpla, vineri, în Casa iubirii, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D!

,
casa iubirii

Natalia, supărată pe Albert

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ies la iveală detalii uluitoare din culisele întâlnirii dintre Natalia și Albert, petrecute în afară platoului de filmare! Ce s-a întâmplat de fapt între cei doi!


In articol:

După ce în ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, dragostea părea că plutește în aer, mai ales în cazul celor doi concurenți, Bianca și Adrian, care s-au sărutat pasional în camera roșie, în ediția de vineri, atmosfera va fi una tensionată.

Pe de o parte, apar discuții aprige între Larisa Kinga, deoarece acestea par să fi devenit rivale în lupta pentru lor pentru Ionuț. Pe de altă parte, se vor iscă tensiuni între Natalia și Albert, care au fost împreună la date, însă vor ieși la iveală detalii neașteptate din culisele întâlnirii lor.

Natalia, în lacrimi după întâlnirea cu Albert, în afară platoului! „Au fost atingeri forțate"

În ediția de vineri, în Casa iubirii se vor iscă noi tensiuni între unii dintre concurenții care încearcă de câteva zile să formeze un cuplu.
Ziua va începe cu o discuție aprigă purtată între Larisa, Kinga și Ionuț, triunghiul amoros care se pare s-a format în Casa iubirii.

casa iubirii

Larisa se revolta impotriva Kingai

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vizibil deranjată de faptul că Ionuț a fost plecat la munte cu Larisa, unde au început să se apropie din ce în ce mai mult, Kinga a preluat inițiativa și are de gând să intervină între cei doi pentru a nu le permite să formeze un cuplu, dând semne clare că și ea îl place pe Ionuț.

casa iubirii

Ionuț prins într-un triunghi amoros

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Larisa: Toate fetele din casă o să-și dea seama de fapt cum ești tu, Kinga! Ești efectiv respingătoare! Și aici ești pe toate fetele! Va iubesc! Va iubesc! Și la hotel nu zici nimănui nimic!

Kinga: Pot să fac materiale și cu Costi și cu toată lumea dacă vreau!

Larisa: Să vedem pe viitor care o să câștige și care nu!

Kinga: Eu! Îl câștigi pe Ionuț în emisiune, dar afară vine la mine! Stai liniștită! Știu eu ce-i în capul lui oricum!

casa iubirii

Natalia, supărata pe Albert

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Natalia se va arată extrem de supărată, după întâlnirea avută cu Albert, în afară platoului.

Tânăra îi reproșează lui Albert faptul că nu a respectat-o suficient și a avut un comportament nepotrivit în timpul întâlnirii lor și mai ales în mașină.

Natalia: Sunt puțin supărată! Supărată pe Albert! 

Albert: Foarte grave acuzațiile ei! Încearcă să mă scoată pe mine într-o lumina atât de proastă! 

Natalia: Au fost atingeri forțate! 

Albert: Care sunt forțate mai Natalia! Mă simt că un ultim om! 

Citeste si: Bianca și Adrian au trecut la nivelul următor! Cei doi concurenți au avut primul sărut în Camera Roșie. Ce planuri are Adrian

Citeste si: Situație surprinzătoare pentru Andreea Mantea în trafic: "Mi-a cerut o suta de mii de euro! Am dat de niste oameni zăpăciți!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

Situație surprinzătoare pentru Andreea Mantea în trafic: "Mi-a cerut o suta de mii de euro! Am dat de niste oameni zăpăciți!"

Coreea de Nord susține că a identificat sursa focarului de COVID: 'lucruri străine' în apropierea graniței cu Coreea de Sud

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Camera Roșie, spaima concurenților de la Casa Iubirii! Andreea Mantea, dezvăluiri neștiute despre Radu: "N-o să mai intre din cauza Kingai!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies