Natalia, apropiere neașteptată de unul dintre cei mai chipeși băieți din Casa iubirii! „Nici nu vreau să mă uit la el” Aflați cum va reacționa Claudia și ce se va întâmpla, miercuri, 21 decembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 dec 2022, 20:47
Foto(4)

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Claudia va fi uluită să descopere că cel pe care îl place, chipeșul Alex, se va apropia neașteptat de mult de Natalia!

Miercuri se anunță o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D, în care concurenții vor avea parte de noi momente de senzație, dar și de răsturnări de situație incredibile. După ce în ediția de marți, cuplul format din Nicoleta și Sorin s-a confruntat cu noi neînțelegeri și divergente, în ediția de miercuri se vor iscă probleme între Claudia și Alex, care în ciuda faptului că nu au format încă un cuplu oficial, au declarat că se află într-o perioadă de cunoaștere.

Și mai mult decât atât săptămâna trecută cei doi s-au sărutat, dând tuturor de înțeles că se plac și că există o atracție reciprocă. Între timp însă, Natalia se pare că și-a îndreptat atenția către chipeșul Alex și va încerca să se apropie de el.

Natalia, apropiere neașteptată de unul dintre cei mai chipeși băieți din casă iubirii! „Nici nu vreau să mă uit la el” Cum va reacționa Claudia

Miercuri în Casa iubirii, lucrurile vor lua o întorsătură cu totul neașteptată, deoarece Alex, concurentul care se arătase interesat și atras de Claudia, va purta o conversație într-un loc retras cu Natalia, spre uluirea tuturor. Între timp, Claudia este sfătuită de Anca să cântărească foarte bine lucrurile in ceea ce-l privește pe Alex, să fie mult mai atentă la atitudinea și la comportamentul lui și mai ales să nu îi mai îngăduie niciun gest romantic până când nu îi va da de înțeles că are intenții serioase cu ea.

La scurt timp după discuția celor două concurente, Alex se va întâlni cu Natalia într-un loc mai retras din casa fetelor, acolo unde vor încerca să se cunoască mai bine, în ciuda faptului că tânărul își exprimase admirația și atracția față de Claudia. Uimită de atitudinea și gesturile lui Alex, blondina Claudia va încerca pe moment să pară relaxată și deloc deranjată, însă apoi aceasta va fi destul de afectată, simțindu-se oarecum umilită și neglijată de cel care își dorea până nu demult să formeze un cuplu.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Claudia va încerca să se consoleze cu gândul că Natalia îi spusese că nu ii prea place de Alex. În cele din urmă, concurenta ii va spune în spirit de glumă lui Radu că i-ar fi plăcut să formeze un cuplu cu el dacă ar fi existat o atracție între ei.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla in Casa iubirii, cu triunghiul format din Claudia, Alex si Natalia. 

Larisa va da cărțile pe față și va recunoaște că regretă plecarea lui George din Casa iubirii! Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmplă luni, 25 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Nicoleta, furioasă pe Sorin! „Tu vorbești cu toată lumea aici” Cei doi îndrăgostiți au ajuns să își spună replici acide! Iată de la ce anume a plecat cearta lor aprigă în Casa iubirii!

Citește și: Andreea, criză de gelozie în Casa iubirii! Iată cum a reacționat Emanuel, dar și ce s-a întâmplat cu relația lor care a ajuns pe marginea prăpastiei!

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!