Nicoleta, furioasă pe Sorin! „Tu vorbești cu toată lumea aici” Cei doi îndrăgostiți au ajuns să își spună replici acide! Iată de la ce anume a plecat cearta lor aprigă în Casa iubirii!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 20 dec 2022, 19:15
video Foto(4)

Cuplul format din Nicoleta și Sorin ajunge într-un mare impas! Iată ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți și până unde a ajuns cearta lor!

Dacă ediția de luni a debutat cu tensiuni aprige în Casa iubirii, între Andreea și Emanuel, care și-au spus replici tăioase, după ce concurență s-a arătat extrem de geloasă pe iubitul ei, în ediția de marți, lucrurile au scăpat de sub control din nou, deoarece un alt cuplu îndrăgit de public, cel format din Nicoleta și Sorin, a ajuns într-un mare impas. Concurenta și-a exprimat nemulțumirea față de partenerul ei, acuzându-l că o neglijează constant în ultima vreme.

Nicoleta, furioasă pe Sorin! „Tu vorbești cu toată lumea aici” 

În ediția de astăzi, în Casa iubirii lucrurile au căpătat o întorsătură neașteptată, deoarece încă un cuplu a ajuns la cuțite din cauza unor probleme banale. Este vorba despre Nicoleta și Sorin, care s-au certat teribil, după ce concurenta a răbufnit și i-a reproșat partenerului ei faptul că o neglijează de ceva timp și nu îi ascultă deloc cerințele și sugestiile.

Întrebată de către Andreea Mantea ce anume se petrece între ea și Sorin, Nicoleta a mărturisit că este extrem de furioasă pe iubitul ei, din cauza atitudinii lui destul de reci din ultima vreme, dar și din cauza indiferenței lui. Tânăra a spus că o deranjează teribil faptul că Sorin vorbește la fiecare conexiune cu aproape toată lumea și mai puțin cu ea.

Citește și: Sorin și Nicoleta, ceartă aprigă în Casa iubirii! Radu se apropie din ce în ce mai mult de Natalia! „Sărut-o!” Aflați ce se va întâmpla între Radu și fosta iubita a lui Sorin, în camera roșie, marți, 20 decembrie, de la ora 10:00 și 16:30!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicoleta: Nu l-a interesat ce am vrut eu să-i spun! Nu știu dacă l-a interesat! Dacă îl interesa mă întreba! Dar el când intră într-o discuție povestește și dăruiește atât de mult suflet acolo că uită cine este în jurul lui câteodată! Asta îmi da senzația! Că nu contează ce am vrut eu să spun!

Sorin: Nu știu de ce ai luat-o așa sincer! Am exemple clare când ai intrat tu în casă și ai făcut aceleași lucruri aici! Și eu nu ți-am scos niciodată ochii pentru treaba asta!

Nicoleta: Eu nu vorbesc cu nimeni pe conexiune! Tu vorbești cu toată lumea aici!

Sorin: Mi se pare banal! Nu mai vorbesc cu nimeni de acum înainte!

Citește și: Andreea, criză de gelozie în Casa iubirii! Iată cum a reacționat Emanuel, dar și ce s-a întâmplat cu relația lor care a ajuns pe marginea prăpastiei!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!