Nascuti in Romania si instruiti in Spania! Povestea specialistilor romani care lucreaza la metrou VIDEO

Nascuti in Romania si instruiti in Spania! Povestea specialistilor romani care lucreaza la metrou VIDEO

Ei sunt Daniel Faur si Dan Gheorghe. Au plecat din Romania de mai bine de 10 ani pregatiti sa infrunte lumea pentru un trai mai bun.

Au ales Spania ca tara adoptiva pentru ei si familiile lor. Si spun ca nu regreta decizia luata. Insa de ce au fugit nu au scapat! Iata-i acum din nou la munca in Romania. Au fost chemati nu de cei de acasa ci de straini! Pentru ca strainii au vazut in romanii nostri specialisti adevarati! Sunt instruiti pe "super-cirtitele" botezate cu nume de sfinte.... care vor sapa tunelul metroului Drumul Taberei- Pantelimon.

Asa gindesc romanii nostri plecati demult din tara. In schimb, seful lor, un italian get-beget stabilit in Romania din 1995, ar lasa totul pentru frumusetile de la noi. 

Asa gindesc romanii nostri plecati demult din tara. In schimb, seful lor, un italian get-beget stabilit in Romania din 1995, ar lasa totul pentru frumusetile de la noi. Romanii nostri din Spania muncesc fara sa cricneasca 10 ore si sunt mereu concentrati, pentru ca orice greseala poate costa o viata de om. Le place ceea ce fac, dar tot nu-si doresc sa se reintoarca definitiv in Romania. In schimb, sunt fericiti ca-si petrec sarbatorile acasa.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate