Nare, lovitură de grație pentru Sancar! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în serialul Fiica ambasadorului, la Kanal D!

,

Nu pierdeti astazi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.


In articol:

Noi evenimente pline de suspans și emoție se petrec, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D. Sahra și Nare se amenință reciproc cu demarcarea infracțiunilor în față justiției iar tensiunile dintre cele două sunt la cote maxime.

Ce vedem astazi in serialul Fiica ambasadorului: Nare, lovitură de grație pentru Sancar!

Văzând că nu o scoate la capăt cu sora lui Akin, Nare încearcă să ajungă la o înțelegere această și Sahra pare să accepte situația. Sancar recunoaște în față lui Gediz că îi datorează viață și, mai mult, acesta se bucură de toată susținerea vechiului sau prieten, în problemele grave cu care se confruntă atât el cât și întreagă familie Efeoglu. Singură și cea mai spinoasă problema, pentru toți cei implicați, o reprezintă Kahraman, afaceristul care nu se lasă până când nu va distruge familia Efeoglu.

Citeste si: Superba Sahra din serialul Fiica ambasadorului, transformare radicală de look după încheierea filmărilor! Iată cum arată acum celebra actriță Deniz Işın!

Totodată, Sancar și Nare se confruntă, în continuare, cu veșnică <problema> Menekse. Fosta soție a lui Sancar nu acceptă să părăsească Mugla, așa cum i-a <recomandat> Sancar, în urmă teribilelor fapte ale femeii. Menekse este decisă să nu-i permită lui Ceylan a naște copilul pe care promisese a fi al ei. Sahra pică victima urii lui Menekse.

Guven Celebi, tatăl lui Nare, apare că din <senin> cerându-i fiicei sale un lucru imposibil. Pentru a salva viața iubitului ei Sancar, Nare va trebui să ruineze familia Efeoglu…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Câte episoade are „Fiica ambasadorului”, serialul tău preferat de pe Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Micuța Melek din serialul Fiica ambasadorului surprinde din nou! Cum a fost surprinsă recent simpatica Beren Gençalp!

Joe Biden condamnă 'atacul brutal' asupra lui Salman Rushdie

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, aniversare atipică! Iată câți ani a împlinit celebra actriță Tülin Yazkan și de ce surprize a avut parte!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies